Connect with us

Hírek

Podani Milán 5. helyen végzett a Divízió 1 kategóriában

Podani Milán
Podani Milán

2017. augusztus 19-én a 20. Jubileumi Kunmadarasi EXTRÉM FESZTIVÁL keretében rendezték meg Stuntriding Országos Bajnokság harmadik fordulóját, amely közel ezer nézőt vonzott ki az egykori orosz repülőtérre. Az augusztusi kánikula forró aszfaltja komoly kihívást jelentett a versenyzőknek, akik a védőfelszerelésekben még inkább érezték a nyár ízét.

Milán –mint a mezőny legfiatalabb versenyzője– a Divízió 1 kategória újoncaként jól kvalifikálta magát a negyedik helyre. Ezután következet a hatperces program, amivel összesítve az ötödik helyen zárta a bajnoki fordulót. Itt már a versenyzői rutin sokat számított, de ez a pontszám így is a mezőny első harmadát jelentette. Ezzel a helyezéssel ismét közelebb került a dobogóhoz, ami a külföldi megmérettetések mellett egyik jövő évi titkos vágya. A feladat nem könnyű, mivel a több évtizedes versenyzői múlttal rendelkező sporttársak között tűzte ki mindezt céljaként. Ismerve Milán motorsport iránti elszántságát, ha körülmények is segítik, ez nem reménytelen.

/manager/

Kiemelt

Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva) Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva)

Ötezer szelet tortával készül a Magyar Ízek Utcájába a szarvasi cukrászmester

Szarvas

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2017. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect