in , , ,

Gyakorló Mustoló: Mert sportolni mindig jó…

Immár hatodik alkalommal került megrendezésre a mostanra hagyománnyá vált „Mustoló Kupa” elnevezésű futóversenyünk, melynek során iskolánk valamennyi tanulója 1 km-es távon küzdhetett meg egymással, a csatlakozó szülőkkel, vendégekkel. A városközpont megelevenedett… A futást megelőző zenés gimnasztikán élvezettel ropták a gyerekek, Fábián Judit és Urbancsek Nikola tanítókkal, kellőképp ráhangolódva ezzel a versenyre. A zenés bemelegítést követően korcsoportonként elrajtolva száguldottak vagy kocogtak végig a Kossuth utcán, majd érkeztek meg a GFF campusára.

Korcsoportonként és nemenként külön értékeltük leggyorsabban beérkező tanulóinkat, akik oklevél díjazásban részesültek. A célba érkezés és az eredményhirdetés közötti időben sorsolás útján értékes tárgyakkal gazdagodhattak a szerencsésebbek, akik a futástól kellemesen elfáradva, fülig érő szájjal vették át a nyereményeket…

A GFF SZGYÁI köszönetet mond Szarvas Város Polgármesteri Hivatalának, a polgárőrségnek és a Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársainak, a GFF PK pedagógus hallgatóinak a rendezvény biztosításáért, támogató közreműködésükért.

A MUSTOLÓ 2017. Gyakorlós rendezvény a hagyományokhoz híven szeptember 30-án várja kedves vendégeit, egy kellemes család-barát, hagyományőrző délelőttre.

Gulyásné Dékán Klára testnevelő, vezető tanár

Mert nagy családban élni jó!

Virág Imre (sárgában), Sonkoly Lajos (zöldben) és Wéber Csaba (kékben)

Húsz év után a Hunyadi nyert a szomszédvárak találkozóján