in

Tájékoztató kéményseprőipari szolgáltatás lakossági igénylésről

Időpontra lehet hívni a kéményseprőket a családi házakhoz!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2018. január elsejétől a családi házban (egylakásos ingatlanban) élők a nekik alkalmas időpontra kérhetik a kéményseprést, illetve az ellenőrzési munkákat. A szolgáltatás igénylése ezekben az esetekben nem kötelező, de a biztonság érdekében javasolt.

Figyelem!

Az ingyenes kéményseprőipari sormunka igénylése időpontfoglalással történik. Időpontfoglalásra interneten, telefonon vagy személyesen van lehetőség.

Fontos tudnivalók: A gyors és egyszerű ügyintézés érdekében korszerű internetes felületen is lehet időpontot foglalni kéményseprésre.

Interneten: http://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ugyfelszolgalat linken.

E-mailben: levelét a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címre küldve.

Telefonos ügyfélszolgálaton keresztül: Telefonon a körzetszám nélkül ingyenesen hívható 1818-as hívószám tárcsázása után a 9-es, majd az 1-es nyomógombot megnyomva.

Személyesen: ügyfélfogadási időben várja a Békés Megyei Ellátási Csoport, Békéscsabán a Kazinczy u. 9-es szám alatt.
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 8.00 – 20.00
Keddtől – Péntekig 8.00 – 14.00

Ezeken a felületeken az egylakásos ingatlan (zömmel családi házak) tulajdonosa egyeztethet időpontot az ingyenes kéményseprői sormunka elvégzésére.

Ugyanitt van lehetőség a társasházban elmaradt sormunka harmadik időpontjának egyeztetésére. Ennek a munkának az elvégzése kiszállási díj ellenében történik meg.

A kéményseprőipari szolgáltatás időpontfoglalása a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságokon és a katasztrófavédelmi kirendeltségen keresztül nem intézhető! Kérjük, megkereséseiket kizárólag a fenti elérhetőségeken tegyék meg!

Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett zajlott a kisállattenyésztők kiállítása

Jégkorong a Farkasbarlangban