Connect with us

Békésszentandrás

Dankó Béla a Fidesz jelöltje Békés megye 2. számú választókörzetében

Dankó Béla
Dankó Béla

Kedden döntött a Fidesz országos választmánya – több Békés megyei választmányi tag részvételével – Budapesten az áprilisi parlamenti választás kormánypárti egyéni képviselőjelöltjeinek névsoráról, a 106 egyéni képviselőjelöltről. Békés megyében egy helyen történt változás, Vantara Gyula helyett Herczeg Tamás folytatja a megkezdett munkát.

Békés megye képviselőjelöltjei az 1. számú választókerületben, Békéscsabán Herczeg Tamás, a 2. számú választókerületben, Békésen Dankó Béla, a 3. számú választókerületben, Gyulán dr. Kovács József, a 4. számú választókerületben, Orosházán Simonka György a jelölt. Dankó Béla, dr. Kovács József és Simonka György most is választókerületük országgyűlési képviselői, Herczeg Tamás jelenleg Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselőtestületének tagja, térségi tanácsnoka, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese. Az országos választmány Békés megyei küldöttei egyhangúlag támogatták az országos választmány döntését, hiszen olyan jelöltek kerültek megválasztásra, akik körzetükben és Békés megyében is a lehető legtöbbet tudják tenni az itt élő emberekért.

Megyei képviselőjelöltjeink készen állnak arra, hogy azt a politikát folytassák, amellyel Magyarország az elmúlt években sikeressé vált. A határ menti Békés megyében különösen fontos, hogy megvédjük a migrációtól Magyarországot. Megvédjük és tovább vigyük egyik legfontosabb eredményünket, a családok támogatását. Tovább fogunk dolgozni a teljes foglalkoztatás eléréséért, a bérek további emeléséért.

Békéscsaba, 2018.01.017.

Fidesz Magyar Polgári Szövetség
Békés Megyei Területi Választmányának elnöksége
Simonka György elnök, Erdős Norbert, Hanó Miklós, Tolnai Péter, Zalai Mihály alelnökök

Kiemelt

Bardon Ivett és Maróti Attila (Fotó: Valló Zoltán) Bardon Ivett és Maróti Attila (Fotó: Valló Zoltán)

A szókimondó, cserfes Dorine – Bardon Ivett

Szarvas

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Újra látogatható a Régi Gyűjtemény

Szarvas

Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán) Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe híve Pernelle-né, aki egy erőszakos, fecsegő öregasszony – Jónás Gabriella

Szarvas

Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Gajdos Attila vitára hívta a polgármesterjelölteket

Politika

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect