Connect with us

Békésszentandrás

Dankó Béla a Fidesz jelöltje Békés megye 2. számú választókörzetében

Dankó Béla
Dankó Béla

Kedden döntött a Fidesz országos választmánya – több Békés megyei választmányi tag részvételével – Budapesten az áprilisi parlamenti választás kormánypárti egyéni képviselőjelöltjeinek névsoráról, a 106 egyéni képviselőjelöltről. Békés megyében egy helyen történt változás, Vantara Gyula helyett Herczeg Tamás folytatja a megkezdett munkát.

Békés megye képviselőjelöltjei az 1. számú választókerületben, Békéscsabán Herczeg Tamás, a 2. számú választókerületben, Békésen Dankó Béla, a 3. számú választókerületben, Gyulán dr. Kovács József, a 4. számú választókerületben, Orosházán Simonka György a jelölt. Dankó Béla, dr. Kovács József és Simonka György most is választókerületük országgyűlési képviselői, Herczeg Tamás jelenleg Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselőtestületének tagja, térségi tanácsnoka, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese. Az országos választmány Békés megyei küldöttei egyhangúlag támogatták az országos választmány döntését, hiszen olyan jelöltek kerültek megválasztásra, akik körzetükben és Békés megyében is a lehető legtöbbet tudják tenni az itt élő emberekért.

Megyei képviselőjelöltjeink készen állnak arra, hogy azt a politikát folytassák, amellyel Magyarország az elmúlt években sikeressé vált. A határ menti Békés megyében különösen fontos, hogy megvédjük a migrációtól Magyarországot. Megvédjük és tovább vigyük egyik legfontosabb eredményünket, a családok támogatását. Tovább fogunk dolgozni a teljes foglalkoztatás eléréséért, a bérek további emeléséért.

Békéscsaba, 2018.01.017.

Fidesz Magyar Polgári Szövetség
Békés Megyei Területi Választmányának elnöksége
Simonka György elnök, Erdős Norbert, Hanó Miklós, Tolnai Péter, Zalai Mihály alelnökök

Kiemelt

Szerencsésen indította az újévet Szarvas Város Barátainak Köre

Hírek

Roszik Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva) Roszik Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva)

Megújulnak a Ruzicskay Alkotóház belső terei

Hírek

Nádházy Péter (Fotó: Babák Zoltán) Nádházy Péter (Fotó: Babák Zoltán)

Színvonalas gála a magyar kultúra napján

Cervinus Teátrum

Jónás Gabriella (Fotó: Babák Zoltán) Jónás Gabriella (Fotó: Babák Zoltán)

Jónás Gabriella – a csupa szív mama

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Advertisement

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect