Connect with us

Csabacsűd

Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola tehetségeinek támogatása

2017-ben Akkreditált Kiváló Tehetségpont lett iskolánk a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola. Sokat fáradozunk azon, hogy kis település ellenére mindent helyben megadjunk tehetséges tanulóink számára. Így kiemelten a hagyományőrzéssel, azon belül a citerajáték elsajátításával és a sport területén végzünk egyéni és csoportos fejlesztéseket. Az akkreditáción túl sokat köszönhetünk a MATEHETSZ, Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének, a tehetséggondozásra kiírt pályázatainak, melyek évek óta megalapozzák tanulóink eredményes fejlődését.

Az idei tanévben 3 tanulónk részesülhet tehetségsegítő ösztöndíjban:

Nagy Dorina Diána 6. osztályos és Tüsér Elizabet 4. osztályos tanulóink ének és citera területén, Varga Tamás 7. osztályos tanulónk sport területén elért eredményeinek további fejlesztésére.  Emellett számos tehetségfejlesztő programot szervezünk, hogy minden citera és sport területen lelkes diákunk számára biztosítsuk az előbbre jutás lehetőségét.

Köszönjük a szülők nyitottságát az ösztöndíj pályázatok benyújtásához, mellyel gyermekeik további sikereit támogatják, egyben iskolánk tehetséggondozó munkáját is építik.

Sutyinszky Zoltán

Kiemelt

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Filmstúdióban érezhették magukat a gyerekek a zeneiskola új programján

Oktatás

Dr. Kiss Imre plébános (Fotó: Babák Zoltán) Dr. Kiss Imre plébános (Fotó: Babák Zoltán)

Jézus a szeretet kultúráját hozta el

Csabacsűd

Megyei döntőben a Székely futsal labdarúgó csapata

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2018. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect