Connect with us

Közérdekű közlemények

A Melis György Vegyeskar felhívása meghallgatásra

Kedves Szarvasi, és környéki lakosok, Polgárok, Tanulók, Férfiak és Hölgyek!

Szarvas városának Melis György Vegyeskara, Melis György alapítvány, ez évben is felvételt, meghallgatást hirdet, melynek ideje, minden kedden 18 órától lehetséges. Helye Szarvas, Cervinusz Teátrum, Művelődési ház fsz. 8-as terme. Bővebb felvilágosítás kapható, a portán.

Kotta olvasása nem tartozik a jelentkezés követelményei közé, ellenben ha hiányában vagy egy jó hangulatú vidám éneklő közösségnek ,társaságnak, most minden képen megtaláltad a helyed!

Nem kell hozzá csak némi bátorság , kellő akarat, és elkötelezettség és saját döntésed, hogy Szarvas város kulturális hagyományait az alapító névadó tiszteletére, és szándéka szerint tovább vigyük és ápoljuk együtt! Ilyen egyszerű a képlet,

„Mert a zene, és az ének az, amiben gyógyulást nyer a lélek!”

Tesszük mindezt saját magunk, és olykor embertársaink kikapcsolódására, szórakoztatására, mert az ének kikapcsol a mindennapok gondjaiból, és szabaddá tesz, és mert saját magunknak is fontos! Az „olykor” a költészet napján lesz, ahol találkozhatunk a Szarvasi kultúrát, költészetet, és zenét szerető kedvelő közönséggel, ahol megerősödhetsz abban ,hogy érdemes közénk tartozni! Pontos időpontot nem tudunk jelölni, később kapunk időpontot, mert a rendezvény folyamatosan A költészet napja egy hagyományos maratoni formáció, egy 24-órás lesz a Szarvasi Cervinusz teátrumban.

Ez úton is szeretettel köszöntünk minden érdeklődőt, és sorainkba várunk!

Szarvas város Melis György vegyes-kara vezetője- karnagya, és tagsága nevében Tisztelettel

Kelt: 2018. március idusán

Kiemelt

Kepenyes György egyházgondnok és Lázár Zsolt esperes Kepenyes György egyházgondnok és Lázár Zsolt esperes

A toronyóra és a harangok felújítására gyűjt az Ótemplom

Hírek

Varga Viktor, Csasztvan András, Dósa Zsuzsa és Vidnyánszky Attila (Fotó: Eöry Szabó Zsolt) Varga Viktor, Csasztvan András, Dósa Zsuzsa és Vidnyánszky Attila (Fotó: Eöry Szabó Zsolt)

Nemzeti Színházban játszott a Cervinus

Cervinus Teátrum

Taroltak a babilonosok a kecskeméti nemzetközi minősítő versenyen

Hírek

Reménységek Tornája segítségnyújtással

Hírek

Hirdetés

Archívum

2018. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect