Connect with us

Békésszentandrás

Döntetlennel a második helyre csúszott a Hunyadi

Lós István
Lós István

Sajnos az főpályát nem sikerült rendbe hozni, ezért a hátsón rendezték meg szombaton a Békésszentandrási HMSE – Okány KSK megyei másodosztályú labdarúgó mérkőzést.

– Próbáltunk olyan taktikát kialakítani, amit Csabacsűdön is akartunk, de ott nem alkalmaztuk, de ott ki is kaptunk. Nekünk a rossz pálya nem fekszik, mi szeretjük ezt a passzolós gyors játékot. Borgulya Janit, az egyik legjobb védőnket próbáltuk felrakni csatárba, hogy ő megtartsa, vagy lefejelgesse a két szélsőnknek a labdákat, abból próbáljunk profitálni. Az első félidőben próbáltuk is ívelgetni rá, sikerült is megoldani azt, amit rábíztunk. Aztán szerencsés körülmények között sikerült egy gólt szereznünk.

Az első gólt egy szöglet utáni kavarodásból a 60. percben szerezte a Hunyadi. Az okányiak nem tudtak tisztázni, Bódai Nándor megszerezte a labdát, estében kapura rúgta, de a lövés visszajött egy védőről. A labda Filyó Tamás elé került, aki Kurta Lajos mellett a hálóba passzolta azt.

– Sajnos a végjátékban kicsit elfáradtunk. Szerintem sok játékosnak a mély talaj is elvette az energiáját és fáradt volt a végén. A leges-legvégén nem koncentráltunk eléggé és kaptunk egy elkerülhető gólt.

Hangsúlyozta, hogy nem akarja a pályára fogni, de nekik a rossz pálya nem fekszik. Ha egy fű-egy minőségűn játszottak volna, nyertek volna.

– Nagyon kellett volna nekünk ez a három pont, mert ahogy az online közvetítésben néztem, Doboz nyert, így sajnos a második helyre csúsztunk. A jövőhéten Békés ellen lesz egy elmaradt meccsünk.

Lós István megkapta az ötödik sárgáját és nem lesz ott. Ő, maga, sérülésekkel küzd, de még mindig nincs olyan állapotban, hogy mérkőzésen kipróbálja magát.

Hunyadi: Légrádi Attila – Kozák Balázs, Sajben Gábor, Szabó Máté, Tasi Norbert – Pásztor Dávid, Bódai Nándor – Lós István (88’ Dernovics Tamás), Gulyás Ádám (17’ Szűcs Damján), Filyó Tamás (33’ Lovas Attila) – Borgulya János
Kispad: Virág Imre

Jók: Tasi Norbert, Bódai Nándor, Kozák Balázs, Pásztor Dávid, és Gulyás Ádám

Kiemelt

Hét érem a Diákolimpiáról, Frankó Dani bronzérmes a Polish Openen

Sport

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Műfüves pályát avattak Csabacsűdön

Csabacsűd

Magyar Martin (fehérben) (Fotó: Babák Zoltán) Magyar Martin (fehérben) (Fotó: Babák Zoltán)

Koko: Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten győztünk

Csabacsűd

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Cikluszáró testületi ülést tartottak Békésszentandráson

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

2018. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect