in , ,

Totális összeomlás Méhkeréken

A 24. játéknapon a listavezető Méhkerékhez látogattunk, és az utóbbi hetek eredményeinek ismeretében, előzetesen talán egy tisztes helytállásban bízhattunk. Az első percekben még nem gondoltuk, hogy egy történelmi meccset fogunk játszani vasárnap. Az első kimaradt helyzetre öt percet kellett várni, ekkor Vass fejelt a felső lécre öt méterről, ezt azért érdemes megjegyezni, mert ilyen nem volt több a találkozón, mármint kimaradt helyzet.

A 11. percben Geiger lőtt 8 méterről a bal sarokba. 1-0.
A 20. percben, egy szögletet követően, a menteni igyekvő Furár fejéről csúszott a labda a kapunkba. 2-0.
A 27. percben újra Geiger lőtt gólt közelről. 3-0.
A 33. percben Sztojka talált a hálónkba. 4-0.
A 38. percben Pilán, egy labdaszerzés után növelte csapata előnyét. 5-0.
A 42. percben Wéber is feliratkozott a gólszerzők közé, egy szabadrúgás után. 6-0.
Az utolsó, 45. percre is jutott gól ekkor Vass lőtt a hosszú sarokba. 7-0.

Ez a részeredmény már elővetítette sötét jövőnket, de a leendő bajnok nem fékezett, a szünet után ott folytatták ahol negyedórája abbahagyták.

A 46. percben Sztojka szerezte meg második gólját. 8-0.
Az 52. percben a csereként beálló Bagyinszki is bevette Lévai kapuját. 9-0.
Az 54. percben Fülöp értékesített egy büntetőt. 10-0.
Az 56. percben Kovács emelt a léc alá. 11-0.
A 67. percben, a nem régen beálló Popovics is túl járt kapusunk eszén. 12-0.
A 69. percben újra rezgett a hálónk, ezt a gólt megint Sztojka jegyezte. 13-0.
A 73. percben Sztojka állította be a végeredményt. 14-0.

Mindent összevetve dupla történelmi eseményt láthattak a nézők, mert sem a Méhkerék nem nyert még ilyen arányban, és tudomásom szerint mi sem szenvedtünk még ekkora különbségű vereséget fennállásunk során. Hetekkel ezelőtt úgy gondoltam, hogy a mezőhegyesi negatív hozzáállást nehéz lesz űberelni, de sajnos nagyon optimista voltam, mert bizony hatványozottan sikerült alulmúlnunk az akkori teljesítményünket is. A hazai, és a semleges nézők jól szórakozhattak a sok gólt hozó meccsen, volt itt mindenféle találat, göröngyön megpattanó, kipattanóból duplázott, büntetőből rúgott, átemelős, ficakba vágódó, de sajnos olyan egy sem akadt, amit a hazai kapusnak kellett volna kiszedni a hálóból. Nem kell ezt túlragozni, ezen a meccsen minket kegyetlenül megaláztak, amit nagyrészt magunknak köszönhetünk, sőt az elkövetkező meccseken sem számíthatunk kegyelemre, főként ha ezzel a felfogással lépünk továbbra is pályára. Akinek van lelkiismerete, annak nehéz lesz ezzel a meccsel elszámolnia magával, de azért bízom benne, hogy akad olyan. Jövő hétvégén az Orosházi Rákóczi vendégei leszünk.
Jók: senki.

Méhkeréki SE – Szarvasi FC 14-0 (7-0)
Méhkerék, Sportpálya – 300 néző. Játékvezető: Zahorán János (Petrovszki Gy., Ancsin Z.)

Méhkerék: Pintér K. – Boros Á. (Komlósi M.), Wéber L., Krajcs G. (Juhász J.), Sztojka Á., Pilán R. (Bagyinszki A.), Ruzsa Sz., Kovács Gy. (Popovics M.), Fülöp T., Geiger N., Vass A.
Vezetőedző: Bíró Róbert

Szarvas: Lévai B. – Szikora M. (Uhljar G.), Polonszki P., Kukovecz D., Pecznik P. (Enabulele S.), Zima D., Klimaj Z., Kriska N., Farkas N., Furár R., Magyar M.
Vezetőedző: Rétes Pál

Gólszerzők: Geiger N. 11′, 27′, Furár R. 20′ (öngól), Sztojka Á. 33′, 46′, 69′, 73′, Pilán R. 38′, Wéber L. 42′, Vass A. 45′, Bagyinszki A. 52′, Fülöp T. 54′, Kovács Gy. 56′, Popovics M. 67′

Edzői nyilatkozatok:

Bíró Róbert: – Ez egy olyan mérkőzés volt, hogy szinte minden helyzetünkből gólt tudtunk rúgni. Örülök, hogy növelni tudtuk az előnyünket az üldözőinkkel szemben.

Rétes Pál: – Nehéz lenne bármit is mondani a játékunkról, nagyon nem is tudnék mit. Talán annyit, hogy megaláztuk saját magunkat.

Tudósítás: Furár Tibor (szarvasifc.hu)

Megérkezett Békésszentandrásra Arany János Öröksége

Fergeteges lufi keresésnek adott helyet a Gyakorlóóvoda udvara