Connect with us

Békésszentandrás

Kategóriaelsőként végeztek a Szent András Sörfőzde sörei a nemzetközi versenyen

Kétszámjegyű díjeső hullott a Szent András Sörfőzdére a XII. KSE nemzetközi sörversenyen, ahol a közel 300 értékelt sörből a békésszentandrási sörfőzde összesen tíz sörét díjazta a nemzetközi szakmai zsűri. A főzde hat sörét ezüsttel, négyet pedig bronzdíjjal honoráltak. Ezzel az eredménnyel a Szent András Sörfőzde nemcsak az ezüstérmek tizenkét százalékát zsebelte be, de ezüstdiplomás sörei kategóriájukban a legjobbak lettek.

Nem csak a békésszentandrási Szent András Sörfőzde lett 25 éves idén, hanem a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete is, amely megalapításának 25. évfordulója alkalmából újabb nívós szakmai sörversenyt rendezett meg. A 45 tagú szlovák, magyar, cseh, amerikai, német nemzetiségű gasztrobloggerekből, újságírókból és sörfőzőkből álló szakmai zsűri közel 300 sört értékelt két nap leforgása alatt, melyből összesen tíz díjat osztott ki a Körösök-szívében fekvő békésszentandrási kisüzemnek, a Szent András Sörfőzdének. Ezüstdiplomás lett a Meggyes, az Ogre, a Monarchista, a Fekete, a Magyar Vándor és a Szent András Könnye, így az ezüsttel kategóriájukban a legjobbak lettek. Bronzdíjas lett Málnás sör, a Black Rose, a Szilvás sör és a Napkincs.

A sörverseny fődíját, a Grand Champion gyémánt díjat a Mad Scientist Cookie Monstere vitte haza. Aranydiplomás lett a Monyó Boris The Blade, a Fehér Nyúl Apa és RIS, a Hopfanatic Oatcake Juice, a Horizont Coconut Stout és a Hoptop Double Check söre.

Kiemelt

Hévizi Róbert (Fotó: Hegedűs Éva) Hévizi Róbert (Fotó: Hegedűs Éva)

Filmet forgattak a békésszentandrási szőnyegszövésről és a kubikos munkáról

Békésszentandrás

Babák Mihály és Dankó Béla (balról) Babák Mihály és Dankó Béla (balról)

Városvezetők egyeztetése a “Vasipari” megmentéséről

Gazdaság

Csikós György (1928-2019) Csikós György (1928-2019)

Elhunyt Csikós György

Békésszentandrás

Gajdos Attila és Pálinkás Tamás Gajdos Attila és Pálinkás Tamás

A Jobbik szerint nem a felelőst, hanem a megoldást kell keresni Vasipari ügyben

Gazdaság

Hirdetés

Advertisement

Archívum

2018. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect