Connect with us

Békésszentandrás

Anyák napja Békésszentandráson

Anya!  Mami! Anyukám!  Anyuci! Mama! Anyuska! Anyácska! Anyci! Anyuka! Anyus! Édesanyám!

Van-e még nyelv a világon, melyen ennyiféleképpen el lehet mondani: anya? Van-e még nyelv a földön, mely ennyiféleképpen tudja szólítani azt, akinek az életet köszönheti?

Május első vasárnapján őket köszöntjük: anyukákat, nagymamákat. Megköszönjük a sok-sok  segítséget. Kifejezzük hálánkat azért, hogy fáradoznak, jutalmat nem várva, hűséges önmegtagadással végzik feladataitokat a gyermekért, a családért.

Szép hagyományt folytatva a békésszentandrési Hunyadi János Katolikus Általános Iskola és Óvoda ebben a tanévben is a Római Katolikus templomban tartotta meg anyák napi ünnepségét.  A harmadik osztályosok  szép versekkel és kedves gondolatokkal köszöntötték szeretteiket. Műsorukat az iskola áprilisban ezüst minősítést szerzett énekkara színesítette csodálatos előadásával. Megható pillanatokat szereztek a padsorokban helyet foglaló anyukáknak, nagymamáknak, akik együtt  hallgatták az előadást gyermekeikkel, unokáikkal. A műsor végén minden tanuló virággal mondott köszönetet áldozatos munkájukért, önfeláldozó szeretetükért.

Molnárné Hürkecz Karola

Kiemelt

Oláh Györgyi, Lázár Gábor és Sinka Imre polgármester (Fotó: Hegedűs Éva) Oláh Györgyi, Lázár Gábor és Sinka Imre polgármester (Fotó: Hegedűs Éva)

Nagyon erős gazdasági évet zárt Békésszentandrás

Békésszentandrás

Örökség serleg elismerésben részesültek a csabacsűdi Kispacsirták

Csabacsűd

Lesz ez majd jobb

Békésszentandrás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Régen állt fel ilyen erősen a szentandrási sakkcsapat

Békésszentandrás

Hirdetés

Advertisement

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect