Connect with us

Hírek

Siker a Zene a víz fölött

Hétfőn, július 2-án a Zene a víz fölött est keretében a Szeged Trió Classic hangversenyét hallhattuk a Vízi Színház színpadán. Tagjai Dr. Varga Laura fuvolaművész Vizsolyi Lívia fagottművész és Klebniczki György zongoraművész, mindhárman a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának oktatói, Artisjus díjasok.

Az este házigazdája Bogdán Tamás a Liget Wellness és Konferencia Hotel igazgatója volt.

A hatalmas sikert arató trió többek között Telemann, Clementi, Haydn, Chopin és Sosztakovics műveket szolaltatott meg Az este moderátora Vizsolyi Lívia volt, aki humorosan, jó kommunikációval vezette be a műveket. A záró dal a könnyed My Fair Lady zenéje volt. De ennyivel nem „úszták” meg, mert a közönség ráadást követelt és eggyel meg sem elégedett. Igazi zenei élményt nyújtó, jó hangulatú, sikeres este volt. A közönség nyitottan várta a zenét, pedig a zenepavilon is tartalmaz komoly, klasszikus zenei esteket, és ott is sokan hallgatják. Igény, és befogadó készség van a szarvasi közönségben, nem csak a versek, hanem a zene iránt is, hiszen az eddigi Zene a víz fölött esteknek óriási sikere volt. Tegnap este is hosszú tapsot kaptak a zenészek, a közönség még hallgatni akarta a művészeket. Profi, nagyon igényes, szép zenét hallhattunk kedden este a Vízi Színház színpadán a Szeged Trió Classic tolmácsolásában.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Kiemelt

Nyerges Áron, Kós Benedek, Podani Milán, Nyergesné Janurik Éva (Nyerges Aliz édesanyja), Török Luca és Kovács Zsanett (Fotó: Babák Zoltán) Nyerges Áron, Kós Benedek, Podani Milán, Nyergesné Janurik Éva (Nyerges Aliz édesanyja), Török Luca és Kovács Zsanett (Fotó: Babák Zoltán)

Nyerges Aliz és Kós Benedek a 2018-as év legjobbja

Hírek

Fotó: Babák Bence Fotó: Babák Bence

Mozgalmas hétvége a jégen

Hírek

Kisebb birkózóinknak is megkezdődött a szezon

Hírek

Reál hét a Vajdában

Hírek

Hirdetés

Advertisement

Archívum

2018. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect