Connect with us

Hírek

Gábor Anita és Nagy Robi szerelmes hangulatot hozott a víz fölé

Július 5-én a második előadásra –, a Kedvenceink a víz fölött-re – is megtelt a nézőtér, amelyben Gábor Anita és Nagy Róbert „Kicsi gyere velem…” című estjükkel várták a közönséget.

A Jókai Színház művészei Cserháti Zsuzsa és Máté Péter dalaikból válogattak, a zenei alapot Rázga Áron készítette számukra. A közvetlen, jó hangulat már az elején kialakult, és ez végig tartott is. A két művész elvarázsolta a közönséget a régmúlt dalaival.

Gábor Anita elénekelte a Szerdán tavasz lesz, az Árva fiú, a Hamu és gyémánt, az Elfelejtett dal, a Holnap, és a Kicsi gyere velem… című dalokat.

Nagy Róbert Máté Péter szerzeményei közül az Ott állsz, az út végén, a Most élsz!, majd, Ez majdnem szerelem volt…, az Elmegyek, az Egyszer véget ér…, a Kell, hogy várj című dalokat hozta Szarvasra, ez utóbbi nem Máté Péter szerzemény, de a művész énekelte a dalt, így helye volt az összeállításban.

Közösen az Akad, amit… című dalt adták elő. A dalokból látszik, hogy technikailag nehezen énekelhetőek – hiszen Cserháti Zsuzsa és Máté Péter is nagy hangterjedelemben tudott énekelni –, a két fiatal művésznek nem volt könnyű dolga, ám simán vették az akadályt, megoldották a feladatot. A közönség velük énekelt, élvezték a dalokat az előadókkal együtt. Gábor Anita és Nagy Róbert évek óta a szarvasi közönség kedvencei, nem volt ez másképpen csütörtök este sem.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Kiemelt

Romantika, angol humor a Cervinus Teátrum legújabb darabjában

Cervinus Teátrum

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Hazai siker az Előre II. ellen

Sport

Fotó: Bődi Eti Fotó: Bődi Eti

A szociális munka napját ünnepelték Szarvason

Szarvas

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Igazi különlegességek a ma nyílt kiállításon

Kiállítás

Hirdetés

Archívum

2018. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect