Connect with us

Közérdekű közlemények

Egészségfejlesztési Iroda kezdte meg működését a szarvasi szakrendelőben

dav

E hónap elejétől kezdte meg működését a Szarvasi Szakorvosi Egészségügyi Szolgáltató Kft. keretein belül a Szarvasi Egészségfejlesztési Iroda. A programsorozat elsődleges célja, hogy – együttműködve az egészségügyi ellátórendszer hagyományos szereplőivel – hangsúlyozza és támogassa a megelőzést, mint legfontosabb egészségmegőrző módszert.

Az elsődleges, átfogó cél megvalósulása érdekében el szeretnénk érni, hogy javuljon a lakosság egészségi állapota, növekedjen a születéskor várható élettartam és az egészségben eltöltött életévek száma. A tevékenységünk járuljon hozzá a helyi (nem kizárólag egészségügyben tevékenykedő) szereplők, szervezetek együttműködésének kialakításához, az egyes résztvevők hálózatban történő működéséhez. Közös erőfeszítésünk eredményeként növekedjen a lakosság egészségtudatosságának, egészségkultúrájának szintje. Növekedjen a járás lakosságának a saját egészsége iránti egyéni felelőssége. Helyi közösségek szervezésével és fenntartásával változatos teret nyújtsunk a lakosság különböző rétegeinek, hogy az egészség megőrzés mellett inspiráló közösségi élményhez jussanak, erősödjenek meg a járásban a olyan kis közösségek, amelyek számára az egészség fontos érték.

Kiemelt

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Belátható időn belül hozzájuthatnak a volt vasiparis dolgozók a bérköveteléseikhez

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2018. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect