Connect with us

Hírek

Szurkoljunk együtt Milánnak!

Az INTERMOT Cologne – Nemzetközi Motorkerékpár és Robogó Vásár egy 5 napos rendezvény, amelyet 2018. október 3-tól tartanak a kölni Kölnmesse-ben. Ezen az eseményen mutatkoznak be az új motorok, motoros járművek, pótkocsik és oldalkocsik, valamint a hozzájuk való alkatrészek és kiegészítők.

Az INTERMOT keretében rendezik meg a FIM Európa Bajnokság döntőjét is, amire Európa negyven legjobb kaszkadőre érkezik Kölnbe, hogy hihetetlen attrakcióikkal, mutatványaikkal szószerint fejreállítsák a fizikát.

Milán mentorával, Herczeg Balázzsal, Mókussal képviseli majd Magyarországot. Mókus a második, Milán pedig a hatodik helyről várja a júliusi forduló után az idei döntőt.

Milán hivatása mellett minden idejét a mentális és fizikális felkészülésre, eddigi gyakorlatainak finomítására, tökéletesítésére fordítja. A motor műszaki felkészítése mellett új külsőt is kap a döntőre. Szeptemberben még néhány megyei rendezvényen szórakoztatja a nagyérdeműt, majd október 2-an indul Kölnbe.

Kiemelt

Dr. Tirják László (Fotó: behir.hu) Dr. Tirják László (Fotó: behir.hu)

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott dr. Tirják László

Szarvas

4. és 5. szarvasi helyezés a szegedi vébén

Sport

Díjátadással zárult a Vízi Színház kilencedik évada

Szarvas

Dernovics Tamás ezen helyzetéből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán) Dernovics Tamás ezen helyzetéből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)

Nem kezdett jól a Hunyadi

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

2018. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect