Connect with us

Hírek

Új tanév, új lehetőségek a Benkában

Ebben a tanévben lépett felső tagozatba iskolánk első két tannyelvű osztálya. Ezért a tanévnyitón elhangzott idézeteket nem csak magyarul hallhatták a gyermekek, hanem angolul is tolmácsolták diákjaink. A 2016-ban szentté avatott Teréz anya gondolataira épült műsorunk, amely nagyon meghitté varázsolta ezt az eseményt. A komoly, mély tartalmú mondatokat a megelőző próbák alatt jól begyakorolták a szereplőink, hogy méltón tudják átadni diáktársaiknak. Az énekkarosok is egy különleges, angol-magyar nyelvű dalt adtak elő, amelynek a magyar szövegét iskolánk tanárja Himer Péter írta. Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkáját.

„Life is an opportunity, benefit from it.”
„Az élet egy lehetőség, használd ki azt.”
Teréz anya

Az ünnepség alkalmával nemcsak az új tanévet nyitotta meg iskolánk vezetője, hanem jutalmazott olyan diákokat, akik a nyáron eredményesen tettek nyelvvizsgát, sportban értek el kiváló eredményeket, illetve azokat a tehetséges színjátszókat, akik a szünidő folyamán is iskolánk jó hírnevét vitték szerte az országban. Az évnyitónk végén igazgatónk, Molnár Istvánné angol nyelven köszöntötte idegen nyelvi lektorunkat, Amy Johnsont, aki Alaszkából érkezett hozzánk, izgatottan várja a gyerekekkel való közös munkát.

Jó tanévkezdést kívánok mindenkinek!

Gazsóné Gugolya Beáta

Kiemelt

Dr. Verő Tamás: Élünk, túlélünk, emlékezünk és kutatjuk a múltat

Szarvas

Benkás röpsuli nyáron is

Oktatás

Lengyel-palota Lengyel-palota

Polgármesteri felhívás szarvasi vállalkozások és magánszemélyek felé

Szarvas

Szemerédi Bernadett és Korcsmáros György (Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia) Szemerédi Bernadett és Korcsmáros György (Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia)

Színház a színházban

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

2018. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect