Connect with us

Hírek

Podani Milán Divízió 1-ben az idén már dobogóra állhatott

Podani Milán (j2)
Podani Milán (j2)

2018. november 17-én a domonyvölgyi Lázár Lovaspark exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét igazolt versenyzőinek. A betétműsorokkal is színesített díjátadón a bőséges svédasztalos vendéglátás mellet az idénybeli ellenfelek barátian, jó hangulatban elevenítették fel a bajnokság korábbi izgalmait. Városunkat, megyénket stunt riding (akrobatikus motorozás) szakágban Podani Milán képviselte a Divízió 1 (felnőtt) kategóriában.

Milán az idény kemény megpróbáltatásainak ellenére is talpon maradt. Volt ebben a szezonban több esős verseny, rajt előtti technikai probléma belföldön és külföldön is egyaránt. Azonban a sport iránti megszállottságának és az egész évben kemény erőnléti és kitartó motoros edzésmunkának köszönhetően a korábbi magyar bajnokok mögött a 3. Helyen zárta az idényt, amivel egy régóta dédelgetett álma vált valóra, fellépni arra a bizonyos dobogóra a Divízió- 1 kategóriában.

Az idén is gurult első keréken, motorozott háttal egy keréken, egyenesen és olykor forgásban, időnként még fejen állva is. A következő idény feladata az eddigi gyakorlatainak erősítése mellett a nemzetközi szinten ütős, látványos, sok pontot érő trükköknek egyéni stílust adni. Cél a hazai versenyeken még feljebb lépni a dobogón, nemzetközi szinten pedig tisztes helytállással a dobogó közelében végezni.

Hajrá Milán!!!

–manager–

Kiemelt

A Betlehemi Láng Szarvasra érkezik

Szarvas

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Szélfútta gyertyagyújtás és kamaramuzsika a béke vasárnapján

Koncert

Darida Csaba, a Szarvasi Agrár Zrt. termelési igazgatója (Fotó: Babák Zoltán) Darida Csaba, a Szarvasi Agrár Zrt. termelési igazgatója (Fotó: Babák Zoltán)

Az ismeretlenség homályából az első helyet hozta el a Cervinus sajt

Gazdaság

12 egyesület 200 úszója érkezett az őszi versenyre

Sport

Hirdetés

Archívum

2018. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Friss

Connect