Connect with us

Hírek

Szarvas és karate: nálunk rendezik az első vidékbajnokságot

Ruzsinszki György, Babák Mihály, dr. Mészáros János és Lovász György
Ruzsinszki György, Babák Mihály, dr. Mészáros János és Lovász György

Dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke a Magyar Sport Házában levő irodájában fogadta Babák Mihályt, Szarvas város polgármesterét, valamint Lovász Györgyöt és Ruzsinszki Györgyöt, a helyi karate egyesület vezetőit. A találkozón egyeztettek a Szarvason megrendezésre kerülő I. WKF Karate Magyar Vidékbajnokságról, a város vezetője a szarvasi karatésok munkáját elismerve kinyilvánította elkötelezettségét és együttműködési szándékát a vidéki karate fejlesztésének ügyében.

Ruzsinszki György, a verseny ötletgazdája elmondta, hogy a tervek szerint a Vidékbajnokságot a jövőben minden évben másik város rendezheti majd meg, így új helyszínek is hivatalos szövetségi versenyeknek adhatnak majd otthont, ezzel is erősítve a helyi klubok működését. A vidékbajnoki cím megszerzése motiváló hatású a fiatal karatekákra, es az itt elért eredményeket az önkormányzatok is megfelelően értékelni tudják  majd.  A megmérettetés fontos eleme lesz a vidéki sportolók utánpótlás-nevelésének és ezen keresztül a vidéki karate fejlesztésének, ami az egész magyar karate jól felfogott érdeke. A verseny a Magyar Bajnokságot megelőző lépcsőként hivatott az itt indulók önbizalmát növelni és országos színvonalra érésüket biztosítani, aminek eredményeképpen a későbbiekben a fővárosi nagy csapatok versenyzőivel szembe kerülve is mind többen lehetnek képesek helyt állni, és így növekedhet a Magyar Karate Szakszövetség minőségi versenyzői állománya.

Kiemelt

Dombvári Bence (Fotó: kajakkenusport.hu) Dombvári Bence (Fotó: kajakkenusport.hu)

Kiváló szarvasi kezdés a szegedi vébén: Dombvári úton a döntőbe, Kós már bent

Sport

Együtt többet lehet tenni, mint egyenként

Szarvas

A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

A Deer Wood-osok nyerték az ünnepi strandröplabda vándorkupát

Sport

Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva) Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva)

Anya és lánya aratták le a babérokat a furugyi főzőversenyen

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

2018. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Friss

Connect