Connect with us

Hírek

Újkígyós címvédésével zárult az idei Csery-kupa

Besenczy Máté, a torna legjobb kapusa (Fotó: Babák Zoltán)
Besenczy Máté, a torna legjobb kapusa (Fotó: Babák Zoltán)

Címvédéssel zárult Szarvason a XVII. alkalommal megtartott Ifjabb Csery István öregfiúk kézilabda emléktorna, melynek keretében négy megyei csapat csatázott szombaton az Alkotmány utcai sportcsarnokban. A körmérkőzések után a címvédő újkígyósi együttes pontveszteség nélkül vihette haza a győztesnek járó vándorserleget, amely így csak egy napot töltött a Körös-parti városban.
Hagyományosan minden év január hó utolsó szombatján jönnek össze a csapatok egy kis nosztalgiázásra és megemlékezésre. Körmérkőzéses tornán ezúttal kimagaslott az egykori NB I-es játékossal, Fekete Lászlóval kiálló Újkígyós, amely mindhárom ellenfelét magabiztosan győzte le. A házigazdák felett aratott sikerével az Orosháza lett az ezüstérmes, a Szarvas és a Mezőhegyes előtt.
A szarvasi kézilabdázók a sportcsarnok falán elhelyezett emléktáblánál koszorúval emlékeztek meg Bankó Sándorra, a sportág helyi megalapítójára. A küzdelmek befejezése után pedig a Vadászkürt Vendéglőben fehérasztal mellett tartották meg a jó hangulatú harmadik félidőt. Legközelebb március közepén Orosházán a Tóth Tamás-emléktornán randevúznak a csapatok.

Eredmények: Szarvas–Orosháza 16–17, Újkígyós–Mezőhegyes 28–18, Mezőhegyes–Szarvas 16–26, Orosháza–Újkígyós 16–24, Orosháza–Mezőhegyes 26–23, Szarvas–Újkígyós 15–20.

Végeredmény: 1. Újkígyós 6 pont, 2. Orosháza 4, 3. Szarvas 2, 4. Mezőhegyes 0.

Különdíjak. Gólkirály: Fekete László (Újkígyós) 26 találattal. Legjobb kapus: Besenczy Máté (Szarvas). Legjobb mezőnyjátékos: Raffai János (Orosháza). A közreműködők számára Janecskó Mihály keramikus ajánlott fel saját készítésű emléktárgyat.

Ny. M.

Kiemelt

Bíró Gyula Bíró Gyula

Országos szakmai tanácsadó testület tagjává választották Bíró Gyulát

Hírek

Izgalmas végjátékra van kilátás

Hírek

Szuhaj György: Bármilyen nehéz, Kristófot el kell engedni!

Hírek

Hévizi Róbert (Fotó: Hegedűs Éva) Hévizi Róbert (Fotó: Hegedűs Éva)

Filmet forgattak a békésszentandrási szőnyegszövésről és a kubikos munkáról

Békésszentandrás

Hirdetés

Advertisement

Archívum

2019. február
h k s c p s v
« jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Friss

Connect