Connect with us

Hírek

Újkígyós címvédésével zárult az idei Csery-kupa

Besenczy Máté, a torna legjobb kapusa (Fotó: Babák Zoltán)
Besenczy Máté, a torna legjobb kapusa (Fotó: Babák Zoltán)

Címvédéssel zárult Szarvason a XVII. alkalommal megtartott Ifjabb Csery István öregfiúk kézilabda emléktorna, melynek keretében négy megyei csapat csatázott szombaton az Alkotmány utcai sportcsarnokban. A körmérkőzések után a címvédő újkígyósi együttes pontveszteség nélkül vihette haza a győztesnek járó vándorserleget, amely így csak egy napot töltött a Körös-parti városban.
Hagyományosan minden év január hó utolsó szombatján jönnek össze a csapatok egy kis nosztalgiázásra és megemlékezésre. Körmérkőzéses tornán ezúttal kimagaslott az egykori NB I-es játékossal, Fekete Lászlóval kiálló Újkígyós, amely mindhárom ellenfelét magabiztosan győzte le. A házigazdák felett aratott sikerével az Orosháza lett az ezüstérmes, a Szarvas és a Mezőhegyes előtt.
A szarvasi kézilabdázók a sportcsarnok falán elhelyezett emléktáblánál koszorúval emlékeztek meg Bankó Sándorra, a sportág helyi megalapítójára. A küzdelmek befejezése után pedig a Vadászkürt Vendéglőben fehérasztal mellett tartották meg a jó hangulatú harmadik félidőt. Legközelebb március közepén Orosházán a Tóth Tamás-emléktornán randevúznak a csapatok.

Eredmények: Szarvas–Orosháza 16–17, Újkígyós–Mezőhegyes 28–18, Mezőhegyes–Szarvas 16–26, Orosháza–Újkígyós 16–24, Orosháza–Mezőhegyes 26–23, Szarvas–Újkígyós 15–20.

Végeredmény: 1. Újkígyós 6 pont, 2. Orosháza 4, 3. Szarvas 2, 4. Mezőhegyes 0.

Különdíjak. Gólkirály: Fekete László (Újkígyós) 26 találattal. Legjobb kapus: Besenczy Máté (Szarvas). Legjobb mezőnyjátékos: Raffai János (Orosháza). A közreműködők számára Janecskó Mihály keramikus ajánlott fel saját készítésű emléktárgyat.

Ny. M.

Kiemelt

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Fotó: Zentai Péter Fotó: Zentai Péter

Évindító fórumot szerveztek az önkormányzatoknak

Békés megye

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

2019. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Friss

Connect