Connect with us

Cervinus Teátrum

A Cervinusházban nyílt meg a farsangi szezon

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Január utolsó szombatján Farsangolót rendeztek a Cervinusház munkatársai. A Cervinus Teátrum épülete ilyenkor megtelik családokkal, akik közösen vagy a kézügyességüket teszik próbára, vagy valamilyen egyéb képességüket. Egyetlen belépő áráért, 500 forintért, három programon vehettek részt az érdeklődők.

A családi nap tematikája természetesen az aktuális ünnepkörhöz kapcsolódott, árulta el Décsei Mónika, a Cervinusház programfelelőse. Az asztaloknál farsangi maszkokat, jelmezeket lehetett készíteni. Azok, akik inkább a szemüket tették volna próbára, a moziteremben az Egy kutya hazatér című filmet nézhették meg.

Azoknak, akik a hangjukat szervezett keretek között is ki merték ereszteni, Ujj Anna tartott interaktív zenés gyerekfoglalkozást. A Lélekmadár Műhely megálmodója a földszinti tükörteremben várta a gyerekeket, akik szüleikkel, nagyszüleikkel meg is töltötték azt.

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Utolsó percben szépített Endrefalvi

Csabacsűd

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Hirdetés

Archívum

2019. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Friss

Connect