Connect with us

Hírek

23 csapat a röplabdások Március 15. Kupáján

Mint minden évben, a Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület az idén is megrendezte a Március 15 Röplabda Kupát. Összesen 25 csapat, 16 női és 9 férfi csapat nevezett a március 16-i tornára, de végül két női csapat sérülések miatt visszalépet. A résztvevők Magyarországról, Temesvárról, Nagyváradról és Aradról érkeztek Szarvasra, a rendezvény helyszínére, a Petőfi utcai Sportcsarnokba. A mérkőzések fél 9-től 19 óráig 3 pályán 20-20 percig tartottak.

A férfi és a női csapatok is csoportokba lettek osztva, amiken belül mindenki mindenkivel játszott. A csoportmeccsek végeztével az első négy játszott csak tovább, a többiek kiestek. A csoportok első és második helyezettjei keresztjátékot játszottak az előrébb jutásért, a csoport harmadikok a másik csoport harmadikjával játszottak, a negyedikek a negyedikekkel.

– Évek óta nagy létszámban jönnek hozzánk a csapatok erre a rendezvényünkre, idén sem volt ez másképpen. Nagyon jól sikerült az idei torna is, a lányaink a dobogó harmadik helyén végeztek 14 csapatból, a fiaink ötödikek lettek 9 csapatból. Közel kétszáz embert mozgattunk meg ezzel a rendezvényünkkel, melyek között öt román csapat is szerepelt – foglalta össze a versenyt Szerb Milán, a Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület alelnöke.

Eredmények:

Női: 1. Continental Temesvar (Temesvár), 2. Perpetuum Mobile (Gyula), 3. Szarvas, 4. KÖD (Kecskemét), 5. Töménymag (Szeged), 6. Angyalok (Orgovány), 7. Vajdás lányok (Szarvas), 8. LSL (Szeged), 9. RÖP6os (Domaszék), 10. Szedett-vedett (Csongrád), 11. BRSE2 (Békéscsaba), 12. BRSE3 (Békéscsaba), 13. Telekgerendás, 13. BRSE1 (Békéscsaba)

A bronzérmes Szarvasi lány csapat: Medvegy Rebeka, Pecsenye Rita, Mári Petra, Bazsó Kitti, Sipka Bernadett, Takács Judit, Konstantinovics Lili

Férfi: 1. Kecskemét, 2. Continental Temesvar (Temesvár), 3. Fan Ar-Or (Arad), 4. GYEREKIK (Karcag), 5. Szarvas, 6. GYEREKIK (Karcag), 7. L.P.S. Oradea (Nagyvárad), 8. Pro Volei Arad (Arad), 9. Birkák (Méhkerék)

Kiemelt

Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék) Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék)

Remek nézőtéri beszólások, zseniális egyéni akciók Szentandráson

Békésszentandrás

Czesznak János és dr. Ujhelyi István (Fotó: Hegedűs Éva) Czesznak János és dr. Ujhelyi István (Fotó: Hegedűs Éva)

Ujhelyi szerint hazugság, hogy kevesebb pénzt kap az agrárium a jövőben

Hírek

Valastyán Balázs (Fotó: Hegedűs Éva) Valastyán Balázs (Fotó: Hegedűs Éva)

Elmentek a tatárok, és bejöttek a barbárok

Hírek

Hét szarvasi lány még soha nem indult egyszerre az országos döntőn

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect