Connect with us

Hírek

Újabb szegedi alakulatot fektettek két vállra

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Dél-keleti csoportjában ismét hazai környezetben lépett pályára a Szarvasi NKK csapata, amely egy újabb szegedi alakulatot fektetett két vállra.

Szarvasi NKK–K. Szeged SE 25–21 (13–9)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 50 néző. Vezette: Csanádi, Polgár. Szarvas: Juhos – KOVÁCS B. 11(5), Nyerges 1, Milyó 4, Molnár 5, MAJOROS 3, Trnyik. Csere: JANI, Kasik (kapusok), Ábrahám, Tasgyik 1, Krizsán. Edző: Száva Flórián. A Szeged legjobb góldobója: Szűcs 8 (3). Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek:8/5, ill. 4/3.

A tartalékos hazaiak fegyelmezett védekezéssel kezdték a találkozót. Mindkét csapat igyekezett minél kevesebb gólt kapni, a támadásait gyakran fejezte be pontatlanul. A hazaiak 3-4 gólos előnyre tettek szert az első 15 percben, és bár a vendégek igyekeztek kapaszkodni, ez a különbség gyakorlatilag kitartott a szünetig. A második játékrész az eredmény jelző meghibásodásával kezdődött. A kis malőr a szegedieket zavarta meg kevésbé, és 6 perc alatt 14–13-ra zárkóztak fel. A következő 10 minutában fej-fej mellett haladtak a csapatok. A házigazdák igyekeztek lassítani a játékot, de aztán ismét „megrázták magukat” és az 54. percre gyakorlatilag pontot tettek a meccsre (24–18).

Április 6-án 16 órától Gyomaendrőd–Szarvas találkozó lesz a szomszédos városban.

Száva Flórián: – Remek csapatmunka eredménye a győzelem. Gratulálok a lányoknak, a küzdeni tudásáért mindenki dicséretet érdemel.

Ifi: Szarvas–Túrkeve 32–18.

Ny. M.

Kiemelt

Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva) Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva)

Babák Mihály szerint jó konstellációjú képviselő-testület alakult ki

Politika

Újabb diákolimpiai érem, ezúttal kötöttfogásban

Sport

Fotó: Rácz István Fotó: Rácz István

Tejfeldolgozó üzemet avatott a Szarvasi Agrár Zrt.

Gazdaság

Mindhárom polgármester maradt

Politika

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect