Connect with us

Hírek

Szarvasi sakkozó is bejutott a miskolci egyéni döntőbe

Március 22-24-e között rendezték meg Szombathelyen a Diák Sakkolimpia országos döntőjét. Hat korosztályban korosztályonként a 19 megyebajnok és 5 csapat Budapestről illetve Pest megyéből jutott be. Esetenként a Magyar Sakkszövetség még bejuttathatott meghívott csapatokat. A lányok 24-es csoportjából 12 rendelkezett versenyzőkkel, volt ahol az első táblán FIDE-mester játszott. Az első napi 6. hely után a végére a lányok a 16.helyet szerezték meg, mellyel elégedettek lehetünk. Plentri Panna második táblán elért első napi 100%-os teljesítménye után kérelmet adtunk be az egyéni diákolimpiára, melyet elfogadtak, így hetedik lányként ott lehet a miskolci egyéni döntőn.

A bevezetőképen a lányok Nagyhalász csapatával játszanak. Bal oldalon az első táblán a FIDE–mester kislány Lestyán–Goda Vandával játszik. A szarvasiak nyertek 2-1-re. A csapat tagjai voltak: Lestyán-Goda Vanda, Koszkócsák Dzsenifer, Plentri Panna, Pósa Réka.

Patkó Lajos

Kiemelt

Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva) Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva)

Babák Mihály szerint jó konstellációjú képviselő-testület alakult ki

Politika

Újabb diákolimpiai érem, ezúttal kötöttfogásban

Sport

Fotó: Rácz István Fotó: Rácz István

Tejfeldolgozó üzemet avatott a Szarvasi Agrár Zrt.

Gazdaság

Mindhárom polgármester maradt

Politika

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect