in , ,

A csabacsűdi Frankó Csilla bronza az Országos Terepfutó Bajnokságáról

Frankó Csilla r. őrnagy jobbról
Frankó Csilla r. őrnagy jobbról

Csapatban és egyéniben is érmekkel tértek haza a Békés Megyei rendőr-főkapitányság rendőrei a Belügyminisztérium 2019. évi Országos Terepfutó Bajnokságáról.

A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Skanzen – területén rendezte meg 2019. május 6-án a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Belügyminisztérium 2019. évi Országos Terepfutó Bajnokságot. A versenyre az ország valamennyi rendvédelmi szerve nevezett sportolókat, akik egy nagyszabású sportrendezvény keretében, különböző korcsoportban mérték össze tudásukat. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság női és férfi csapata az extrém időjárási körülmények és a terepadottságok adta nehézségek ellenére is kiemelkedően szerepelt, a rendkívül erős, több száz fős mezőnyben. A női csapat tagjai Gyebnár Éva r. hadnagy, Frankó Csilla r. őrnagy, és Püski Krisztina r. főhadnagy a korosztályukban csapat győzelmet arattak. Egyéniben pedig a közel 130 induló közül Gyebnár Éva első, Frankó Csilla harmadik, Püski Krisztina pedig hatodik helyen ért célba.

A férfi csapat tagjai a komoly versenyzői múlttal rendelkező és országos bajnokokat felvonultató futók között az erős középmezőnyben végeztek.

2019. 05. 07., k – 11:37 – Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

0

Az idő percet sem vár, mindig halad tovább

Papp László és Görgey Endre (Fotó: Bencsik Ernő)0

80 éve érettségiztek