in , ,

Emléklapátadó a Parlamentben

0

Ahogy arról már örömmel hírt adtunk: Szabó József, intézményünk (Gyulai SZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma) 11. G osztályos kőműves és hidegburkoló tanulója első helyezést ért el a 2019. március 12-14-én megrendezett Szakma Kiváló Tanulója versenyen.

2019. május 7-én a 12. Szakmasztár Fesztivál „végső megkoronázásaként” a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ünnepséget szervezett a Parlament Felsőházi termében a versenyen kiemelkedően szereplő, első három helyezést elért tanulók, felkészítő tanáraik és hozzátartozóik tiszteletére.

Első helyezettünk valamint jómagam a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől, Parragh Lászlótól és Cseresnyés Péter parlamenti államtitkártól vehettük át emléklapunkat a versenyen elért kimagasló eredményért.

Megtiszteltetés volt egy ilyen jeles eseményen részt venni, ráadásul mindez a televízióban közvetített Országgyűlés ülésének színhelyén történt.

Külön élmény volt számunkra, hogy a Kossuth téren láthattuk a katonai tiszteletadással behozott nemzeti lobogó felvonását is.

Bízom benne, hogy ez csak a kezdet iskolánk számára és Józsi követendő példa lesz a diákoknak!

Kívánom a következő évfolyamoknak és felkészítő tanáraiknak, hogy tanulással, szorgalommal, odafigyeléssel és sok-sok türelemmel felvértezve legyen lehetőségük részt venni a jövő évben megrendezésre kerülő versenyen!

Kiss Zsuzsanna szaktanár

Figyelem! Kamulevelekkel próbálják kicsalni a bankkártyáink adatait

Fakivágás a Petőfi utcán (Fotó: Hegedűs Éva)0

Ismét terítéken: Járdaépítés kontra fakivágás