Connect with us

Békésszentandrás

Hamar beállt a végeredmény a tíz emberrel felálló Bucsa ellen

Csak tízen tudták vállalni a Bucsáról Békésszentandrásra tartó 90 kilométeres utat a megyei másodosztály alsóházi rájátszásának 7. fordulójában.

A mérkőzésen alig 16 perc alatt beállt a végeredmény. A 9. percben a hazaiak csapatkapitánya, Virág Imre lőtt húszról Farkas Béla kapus mellett a hálóba (1–0). A gólpassz Lós Istvántól jött, aki a bal szélen forgolódott a labdával, majd tolta középre Öpinek.

Hét percre rá Tasi Norbert jobbról középre lőtt, Olasz Imre pedig hét méterről keresztbe a hálóba továbbította a labdát (16′, Olasz Imre, 2–0)

A vendégek a 22. percben jutottak el a hazai hálót őrző Buzás Bálintig. A 33. percben a vendég Tasi Tibor lesérült, és kénytelen volt vagy nyolc percnyit pihenni.

Az első félidő végén a bucsaiak már a saját 16-osukról is alig akarták kihozni a labdát, igyekeztek nagyobb zakót elkerülni, ami csodálatos módon sikerült is, mert a második félidőben már nem kaptak gólt.

A mérkőzés mégsem maradt látványosság nélkül. Az első félidő vége felé kb. húsz hawwaii mintás ing, napszemcsi, baseball sapka, rövidnadrág dress code alapján összeöltözött foci- és sörbarát fiatal táborozott le a bucsaiak teljesen néptelen kispadja mellett.

Békésszentandrási HMSE – Bucsa SE 2–0 (2–0)
Hunyadi: Buzás Bálint – Pásztor Dávid, Kiss Mátyás, Olasz István, Dernovics Tamás (73′ Kiss Tibor) – Olasz Imre, Virág Imre, Tasi Norbert, Lós István – Romhányi Roland (57′ Tasi Kristóf), Gulyás Ádám
Csere: Kozák Balázs
Edző: Boros Szabolcs

Jók: Dernovics Tamás, Tasi Norbert

Virág Imre csk.: A gyors gólok után nem tudtunk gólveszélyes támadást véghezvinni, így kellett elégedni azzel az eredménnyel.

Kiemelt

Ősszel átadásra kerül az M44-es út Kondoros-Tiszakürt közötti szakasza

Békésszentandrás

Samu Tamás Gergő (Fotó: Hegedűs Éva) Samu Tamás Gergő (Fotó: Hegedűs Éva)

A Jobbik szerint az Európai Unió és Szovjetunió közül választunk vasárnap

Hírek

Csodaösvényen kalandozhatnak az Arborétum látogatói

Hírek

Élménypedagógia – mit ad a gyerekeknek a „szabad-ég” óvoda?

Hírek

Hirdetés

Archívum

2019. május
h k s c p s v
« ápr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect