Connect with us

Hírek

Amikor három szarvasi is az országos rangsoroló A döntőjében: Bogár, Dombvári, Kós

Kós Benedek
Kós Benedek

A szolnoki rangsoroló mindkét napján hajóba ültek szarvasi érintettségű versenyzők. Kuli Pisti a K1 férfi felnőtt 200 m A döntőben 6., míg K2 férfi felnőtt 500 m A döntőben Birkás Balázzsal a 8. helyen végzett.

“A tájékoztató verseny egyik nagy kérdése az volt, hogy az 1000 kajak egyesben itthon évek óta egyeduralkodó Kopasz Bálintot meg tudja-e szorongatni Dombvári Bence”, fogalmazott a kajakkenusport.hu cikke.

A K1 férfi felnőtt 1000 m A döntőbe Bence mellett még két szarvasi illetőségű versenyző fért be a kilenc induló közé. A kérdésre visszatérve, sajnos nem, legalábbis most nem. Dombvári 5,6 másodpercet kapott a győztestől, kettőjük közé pedig még meglepetésre befurakodott a szolnoki Gál Péter. Az ifjúsági világbajnok Kós Beni két példaképe között ért célba, két tizeden belül, Bence mögött, de majd három másodperccel Kammerer Zoltán előtt a negyedik lett. Bogár Gabi nyolcadikként ért célba, aki annyit írt, hogy borzasztó futam volt.

Bence és Beni nevelőedzője Nyerges Attila, Putyué és Gabié Bátor György volt.

Kiemelt

Podani Milán, Szenes János és Dancsó Tibor (Fotó: Szabó Emőke) Podani Milán, Szenes János és Dancsó Tibor (Fotó: Szabó Emőke)

Podani Milán – a szerény motorakrobata

Sport

Frankó Dániel Frankó Dániel

Frankó Dániel a diák küzdősportok világjátékán

Sport

Világítok, mert fény vagyok, és mert fény vagyok, világítok…

Oktatás

Baráth Nóra (Fotó: Hegedűs Éva) Baráth Nóra (Fotó: Hegedűs Éva)

A mögöttest és a titkot láttatják Baráth Nóra képei

Szarvas

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect