Connect with us

Hírek

Bajban a kutyások – jól jön a segítő kéz

A Szarvas Kóbor és Elveszett Kutyáiért egyesület már lassan hetedik éve önfeláldozó munkával segíti a szarvasi és környékbeli szerencsétlen sorsú kutyák helyzetét. Tevékenységüknek hála a környéken jelentősen visszaesett a gazdátlan, kóborló ebek száma, sőt, egy erős, összetartó közösség is kezd köréjük formálódni, de mint minden non-profit egyesület, ők is gyakran kerülnek az anyagi szükségletek börtönébe, főleg úgy, hogy a mindennapi kutyaélelmezést kénytelenek pusztán támogatásokból fedezni, és valljuk be, 40-50 kutya esetében ez már önmagában sem kis költség. A mögéjük felsorakozott elhivatott jó lelkek továbbra is életben tartják ezt az apró, de annál szorgalmasabb egyesületet, azonban a listán már van pár olyan pont, amire az önkéntes munka, a gáláns tárgyi felajánlások már nem nyújtanak fedezetet, sajnos pénzre is szükség van.

Az egyesület számára a legjobb pillanatban érkezett a segítő kéz, a MatricaDepo webshop meghallotta a segélykiáltást, és felajánlotta, hogy a május-június havi bevételének 15%-át az egyesületnek adományozza, így segítve a bundások ellátását, reméljük, sikerül nekik egy kicsit hozzájárulni az egyesület megmentéséhez.

(x)

Kiemelt

4. és 5. szarvasi helyezés a szegedi vébén

Sport

Díjátadással zárult a Vízi Színház kilencedik évada

Szarvas

Dernovics Tamás ezen helyzetéből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán) Dernovics Tamás ezen helyzetéből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)

Nem kezdett jól a Hunyadi

Békésszentandrás

Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu) Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu)

Bogár Gábor, Dombvári Bence, Bodonyi Dóra már a döntőben, Kuli Pisti a középdöntőben

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect