Connect with us

Hírek

Holnap 20 órától ismét éjszakai foci a Petőfi utcai csarnokban

Két gyerek és négy felnőtt csapat nevezett az április végi éjszakai focira, ami az Ótemplomi Szeretetszolgálat “De ne válj semminek a rabjává” című pályázatának keretein belül valósult meg. A programsorozat korábban a szarvasi KEF szervezésében zajlott. A KEF a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum rövidítése, amihez a kapcsolódási pont Lázár Zsolt evangélikus esperes személye, aki a korábbi elnökség lemondása után az önkormányzati ciklus végéig vállalta a vezetői szerepet.

A pályázat elkövetkező két éve alatt ez volt az első alkalom. A szervezők ígérete szerint a fennmaradó időben havi rendszerességgel jelentkeznek egy-egy sporteseménnyel. A foci mellett lesz kosárlabda is, illetve igyekeznek majd minél több fajta sportot behozni a Petőfi utcai csarnokba.

– A cél a fiatalok egészség-magatartásnak a fejlesztése, az, hogy alternatív szórakozási lehetőséget tudjunk kínálni nekik az éjszakai élettel szemben – jelölte meg a célt Oncsik János, az Ótemplomi Szeretetszolgálat szenvedélybeteg ellátásának vezetője, a projekt szakmai vezetője.

Az április alkalomra négy felnőtt és két gyerekcsapat nevezett. A gyerekek emléklapot kaptak.

Holnap, azaz május 24-én, pénteken 20 órától ismét éjszakai foci lesz. Az ötfős csapatok jelentkezését csapatnév megadásával a https://www.facebook.com/otemplomprevencio oldalon várják a rendezők.

Kiemelt

Fotó: Valló Zoltán Fotó: Valló Zoltán

Egy nő, három férfi

Cervinus Teátrum

Farkas János gólja (Fotó: Babák Zoltán) Farkas János gólja (Fotó: Babák Zoltán)

Gyenge játékkal is hoztuk a kötelezőt

Sport

Lendületben a HC Szarvas kézilabdázói

Sport

Ruzsinszki György és Székely Csaba Ruzsinszki György és Székely Csaba

A Székely Budo-Sport támogatja a szarvasi karatésokat

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect