Connect with us

Hírek

Holnap 20 órától ismét éjszakai foci a Petőfi utcai csarnokban

Két gyerek és négy felnőtt csapat nevezett az április végi éjszakai focira, ami az Ótemplomi Szeretetszolgálat “De ne válj semminek a rabjává” című pályázatának keretein belül valósult meg. A programsorozat korábban a szarvasi KEF szervezésében zajlott. A KEF a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum rövidítése, amihez a kapcsolódási pont Lázár Zsolt evangélikus esperes személye, aki a korábbi elnökség lemondása után az önkormányzati ciklus végéig vállalta a vezetői szerepet.

A pályázat elkövetkező két éve alatt ez volt az első alkalom. A szervezők ígérete szerint a fennmaradó időben havi rendszerességgel jelentkeznek egy-egy sporteseménnyel. A foci mellett lesz kosárlabda is, illetve igyekeznek majd minél több fajta sportot behozni a Petőfi utcai csarnokba.

– A cél a fiatalok egészség-magatartásnak a fejlesztése, az, hogy alternatív szórakozási lehetőséget tudjunk kínálni nekik az éjszakai élettel szemben – jelölte meg a célt Oncsik János, az Ótemplomi Szeretetszolgálat szenvedélybeteg ellátásának vezetője, a projekt szakmai vezetője.

Az április alkalomra négy felnőtt és két gyerekcsapat nevezett. A gyerekek emléklapot kaptak.

Holnap, azaz május 24-én, pénteken 20 órától ismét éjszakai foci lesz. Az ötfős csapatok jelentkezését csapatnév megadásával a https://www.facebook.com/otemplomprevencio oldalon várják a rendezők.

Kiemelt

Dönt a csabacsűdi testület (Fotó: Babák Zoltán) Dönt a csabacsűdi testület (Fotó: Babák Zoltán)

A közösségi együttélés szabályairól rendelkezett 2020-ban elsőként a csabacsűdi testület

Csabacsűd

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Húsz éve kutatják Szentandrás helytörténetét

Békésszentandrás

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

2020-ban már nem lenne szabad senkinek meghalnia méhnyakrákban

Szarvas

A Libalapos csapata A Libalapos csapata

Libalaposiak nyertek, Sendülüdű meglepetésbronzot hozott

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect