Connect with us

Békésszentandrás

Harcias küzdelem, igazságos döntetlen

Az első félidő technikai csatát hozott a Hunyadi Mezőmegyer elleni, 2018/19-es évadbeli utolsó mérkőzésén. A hazaiaknak fő feladata az volt, hogy az ellenfél sündisznóállását feltörjék. A megyeriek a szentandrási hibákból merített labdákból kontrákra építettek, szerencsére a gyorsaságuk nem volt meg hozzá, hogy ezekből veszélyes támadásokat vezessenek. A csapatok gólok nélkül vonultak a szünetre.

A második játékrészre a Hunyadi úgy jött ki, mintha vért ittak volna az öltözőben. Igyekeztek a széleken meghúzni és középre tolni a labdákat. A felpasszolt labdákkal hiába próbálkoztak.

Az 58. percben Dernovics Tamás tovább tolta a labdát jobbra Tasi Norbertnek, ő becenterezte Gulyás Ádámnak, aki ahogy kell egy csatárnak, két védő között érkezett, és bele tudott kotorni a labdába, ezzel elpöckölni a kapus mellett (1–0).

A 78. percben a vendégek egyenlíteni tudtak. A Wéber Csaba kapuja előtti kavarodásból a labda Pusztai Szabolcshoz került, aki a hálóba továbbította azt (1–1).

Ettől kezdve a labda másodlagos szerepet játszott a mérkőzésen. Mindkét fél játéka kapkodóssá vált. Egy külső szemlélő azt hitte volna, hogy a bajnokság első helyéért folyik az ádáz küzdelem, nem pedig az alsóház tét nélküli meccsét látja.

A Hunyadi az alsóház élén zárta a szezont.

Békésszentandrási HMSE – Mezőmegyer SE 1–1 (0–0)

Wéber Csaba – Dernovics Tamás, Kis Mátyás, Olasz István, Pásztor Dávid – Olasz Imre, Virág Imre, Tasi Norbert, Lós István, Tasi Kristóf (64′ Romhányi Roland) – Gulyás Ádam
Cserék: Boros Szabolcs, Kuczbel Adrián, Kozák Balázs, Kiss Tibor
Játékos edző: Boros Szabolcs
Jók Gulyás Ádám, Kis Mátyás, Dernovics Tamás, Olasz István

Virág Imre csk: Harcias küzdelem, igazságos döntetlen.

Kiemelt

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Végleg Újkígyósra került a Csery-kupa serlege

Sport

Lukoviczky György és Bobvos János (Fotó: Hegedűs Éva) Lukoviczky György és Bobvos János (Fotó: Hegedűs Éva)

Harmincéves az újjáalakult békésszentandrási Ipartestület

Békésszentandrás

Fotó: gallicoop.hu Fotó: gallicoop.hu

Kezdjük pulykahússal a napot!

Gazdaság

A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

Csabai sikerrel zárult az U9-esek Szarvas Kupája

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect