Connect with us

Sport

Tavaszi hibátlan mérlegével bajnok a Szarvasi FC serdülő csapata

A bajnokság utolsó fordulójában Gyomaendrődre látogattunk, ahol bajnoki döntőt játszhattunk a bajnokság egyik legjobb csapata ellen. A múlt fordulóban ellenfelünk meglepetésre csak döntetlent tudott elérni, ezért számunkra a döntetlen is aranyérmet jelenthetett, de tudtuk, hogy ez a visszájára is elsülhet.

A nagy kánikulában igazi rangadó jellegű mérkőzést láthatott a kilátogató több, mint 200!!!! néző. Nem volt szép játék, de a csapatok a szívüket, lelküket kitették a pályára. Az első negyedórában nagy nyomást helyezett ránk az ellenfél, ami kapufában és helyzetekben is megmutatkozott. Sikerült túlvészelni ezt az időszakot és egy oldalszabadrúgás utáni kavarodásból megszereztük a vezetést. Ez megnyugtatta a csapatot, átvettük az irányítás és ha a támadó harmadban jobb döntéseket hozunk, növelhettük volna az előnyünket.

A második félidő gyors gyomai góllal indult, egy kipattanó labdát értékesítve. Ezután mezőnyjáték alakult ki, inkább a küzdelem dominált, viszont egy kontrából újra megszereztük a vezetést. Pár percre rá emberhátrányba kerültünk, ezután szinte csak a védekezésre maradt ereje a csapatnak, beszorított minket az ellenfél, újabb kapufát rúgtak, és kimaradtak a helyzetek, ennek ellenére hősiesen álltuk a nyomást,az eredmény nem változott, így csapatunk megnyerte a bajnokságot hibátlan tavaszi mérleggel, ezeken a meccseken összesen 8 gólt kapva.

A két csapat ma az óriási meleg és nagy tét ellenére remek iramú, kemény, hősies mérkőzést játszott megmutatva, hogy nem érdemtelenül játszhattak az első helyért. Csak a Szarvas!

Gyomaendrőd GYLE – Szarvasi FC 1-2 (0-1)
Gyomaendrőd, Népligeti Sportpálya – 230 néző. Játékvezető: Kis Pál (Csukás B., Juhász L.)

Gyomaendrőd: Soczó Sz. – Timár O., Szlancsik B., Farkas R., Forgács G., Szilágyi G. (Rácz A.), Egri K., Szikszai R. (Gál D.), Kovács A. (Szebegyinszki M.), Szabó Á., Bokor M. (Kiss Z.)
Utánpótlás edzők: Hunya Tamás, Tanács Zoltán

Szarvas: Kugyela K. – Molnár E., Sztancsik M., Lénárt F., Bány B., Moleri R. (Keller G.), Nagy R., Zahorecz S. (Truczka Á.), Korbely P., Pecnyik G. (Bogdán B.), Kerekes S.
Utánpótlás edző: Sechna Gábor

Gólszerzők: Egri K. 48′ illetve Moleri R. 19′, Bány B. 75′

Kiállítva: Bány B. 82′

Sechna Gábor: – Nagyon büszke vagyok a fiúkra, igazi CSAPATom van.

szarvasifc.hu

Kiemelt

Szarvasi Polgármesteri Hivatal (Fotó: Babák Zoltán) Szarvasi Polgármesteri Hivatal (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató Csanádi László képviselői fogadóórájáról

Szarvas

Krivik Viktor (Fotó: Hegedűs Éva) Krivik Viktor (Fotó: Hegedűs Éva)

Zsinórban hatszor díjazták a szarvasi rendezvénysorozatot

Szarvas

„Jeges Mackó” Kuckó a Gyakorlóoviban

Oktatás

Czesznak Ilona (Fotó: Babák Zoltán) Czesznak Ilona (Fotó: Babák Zoltán)

Terítéken a Gallicoop új prémium pulykamelle

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect