Connect with us

Sport

Milán Németországban is sikeresen megmérette magát

Podani Milán
Podani Milán

2019. június 8-9-én a németországi Oschersleben Motorsport Arénája adott otthont a STREET FREESTYLE CUP Európa Bajnokság első fordulójának. Magyarországot a hazai bajnokság első három helyezettje képviselte, köztük a szarvasi Podani Milán. Kellemes környezetben, színvonalas rendezés mellett mérték össze tudásukat Európa legjobb motoros kaszkadőrei.

A kétnapos verseny első napja szabad edzéssel és a pálya megtapasztalásával telt. Fontos része a sikeres versenyek a pálya adottságaihoz igazítani –jellemzően a fizika határain mozgó– gyakorlatokat. Ez a pálya nem túl széles és kis lejtése miatt jelentett kihívást a versenyzőknek.

Milánnak sikerült bemotorozni a pálya adottságait, így biztatóan várta a másnapi finálét, a kalapból kisorsolt 7-es rajtszámmal. Sajnos ami egy ideje kisérti nemzetközi versenyeken, a motor elektronikája ismét megtréfálta a rajt előtt. A pontozók nagyon humánusan a verseny végére tették, hogy addig esetleg orvosolni lehessen a hibát, ami mentorának, Mókusnak a segítségével sikerült is. Ettől az addigi versenyláz csak fokozódott, így az első négy percben nem rajzolódtak ki tökéletesen gyakorlatai. Ezután több órás technikai szünet következett, ami Milánnak most sokat jelentett, már nyugodtabban indult a második négy percnek, ami meglátszott gyakorlatainak kivitelezésében, és ezzel párhuzamosan a pontszámokban is.

A mezőny legkevesebb nemzetközi versenyrutinjával rendelkező Milán a pontok összesítése után önmagához képest is sikeresen, a 6. helyen zárta versenyét. Részvétel és tapasztalatszerzés volt a cél a következő fordulóhoz, amely októberben Törökországban kerül megrendezésre.

–manager–

Kiemelt

Valach Mária és Babák Mihály (Fotó: Hegedűs Éva) Valach Mária és Babák Mihály (Fotó: Hegedűs Éva)

Ecsetre és vászonra cserélte a jelmezeket Valach Mária

Kiállítás

Szabad lélek

Szarvas

Ruzsinszki György, Frankó Dániel és Szegedi Döme Ruzsinszki György, Frankó Dániel és Szegedi Döme

Bronzérmes lett Frankó Dániel a középiskolások küzdősport világjátékán

Sport

Sikerekben, eredményekben gazdag tanévet zárt a Vajda

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2019. június
h k s c p s v
« máj    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect