Connect with us

Sport

Milán Németországban is sikeresen megmérette magát

Podani Milán
Podani Milán

2019. június 8-9-én a németországi Oschersleben Motorsport Arénája adott otthont a STREET FREESTYLE CUP Európa Bajnokság első fordulójának. Magyarországot a hazai bajnokság első három helyezettje képviselte, köztük a szarvasi Podani Milán. Kellemes környezetben, színvonalas rendezés mellett mérték össze tudásukat Európa legjobb motoros kaszkadőrei.

A kétnapos verseny első napja szabad edzéssel és a pálya megtapasztalásával telt. Fontos része a sikeres versenyek a pálya adottságaihoz igazítani –jellemzően a fizika határain mozgó– gyakorlatokat. Ez a pálya nem túl széles és kis lejtése miatt jelentett kihívást a versenyzőknek.

Milánnak sikerült bemotorozni a pálya adottságait, így biztatóan várta a másnapi finálét, a kalapból kisorsolt 7-es rajtszámmal. Sajnos ami egy ideje kisérti nemzetközi versenyeken, a motor elektronikája ismét megtréfálta a rajt előtt. A pontozók nagyon humánusan a verseny végére tették, hogy addig esetleg orvosolni lehessen a hibát, ami mentorának, Mókusnak a segítségével sikerült is. Ettől az addigi versenyláz csak fokozódott, így az első négy percben nem rajzolódtak ki tökéletesen gyakorlatai. Ezután több órás technikai szünet következett, ami Milánnak most sokat jelentett, már nyugodtabban indult a második négy percnek, ami meglátszott gyakorlatainak kivitelezésében, és ezzel párhuzamosan a pontszámokban is.

A mezőny legkevesebb nemzetközi versenyrutinjával rendelkező Milán a pontok összesítése után önmagához képest is sikeresen, a 6. helyen zárta versenyét. Részvétel és tapasztalatszerzés volt a cél a következő fordulóhoz, amely októberben Törökországban kerül megrendezésre.

–manager–

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Večierkán Csabacsűdön

Csabacsűd

Romantika, angol humor a Cervinus Teátrum legújabb darabjában

Cervinus Teátrum

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Hazai siker az Előre II. ellen

Sport

Sándor János gólt érő lövése (Fotó: Babák Zoltán) Sándor János gólt érő lövése (Fotó: Babák Zoltán)

Igazságos pontosztozkodás két hasonló játékerőt képviselő csapat között

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect