Connect with us

Csabacsűd

Ballagás és tanévzáró ünnepség a Trefortban

A Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola 2019. június 15-én rendezte meg ballagását és tanévzáróját.

A ballagási ünnepség az iskola udvarán kezdődött, ahol a végzős tanulók megkapták ballagó tarisznyájukat a hetedikesektől, valamin testvérosztályuktól a virágot. Ezután a nyolcadik osztályos diákok végigjárták a számukra kedves osztálytermeket, majd az Eötvös József Művelődési Házban folytatódó ünnepségen elbúcsúztak nevelőiktől, iskolatársaiktól. Köszöntő beszédet mondott Sutyinszky Zoltán, az intézmény igazgatója és Molnár József, Csabacsűd polgármestere.

A ballagó nyolcadikosok színes műsorban elevenítették fel az elmúlt 8 év emlékeit. Zárásként Follow the Flow – Nem tudja senki című dalát énekelték el, ami könnyeket csalt a jelenlévők szemébe.

Mint minden tanév végén, a nevelőtestület most is döntött arról, hogy kik azok a tanulók, akik több éves munkájukért dicséretben részesültek. Ennek értelmében a tantestület elismerő oklevelet adományozott Szakács Kamilla Boglárka, Varga Tamás és Zelenák Liza 8. évfolyamos tanulóknak, az iskolavégzős diákjainak, akik 2011-2019. között jó tanulmányi eredményükkel, kiemelkedő szorgalmukkal, valamint közösségi munkájukkal mutattak példát társaiknak.

Ezután került sor a tanév értékelésére, a dicséretek, oklevelek, jutalomkönyvek átadására.

Iványi Gergelyné nyugdíjas tanító 8. alkalommal jutalmazott 4. osztályos tanulót, elismerve tanulmányi munkáját. Idén Kasnyik Vanda érdemelte ki az elismerést.

A Szülők a Csabacsűdi Gyermekekért Egyesület és a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola által alapított pedagógus elismerést az idei évben Hruskáné Hajdú Emese vehette át.

Végezetül minden tanuló átvehette az osztálytermében a jól megérdemelt bizonyítványát. Ezzel a 2018/2019-es tanév szorgalmi időszaka lezárult.

A tantestület nevében kívánunk minden diáknak kellemes nyári szünetet és jó pihenést!

Bakró Vivien pedagógiai asszisztens

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Fotó: Zentai Péter Fotó: Zentai Péter

Évindító fórumot szerveztek az önkormányzatoknak

Békés megye

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect