Connect with us

Sport

Podani Milán karnyújtásnyira a dobogó csúcsától

2019. június 14-15-e között a Balmazújvárosi Motoros Fesztivál keretében rendezték meg a Magyar Stunt Riding Bajnokság második fordulóját.

Milánnak néhány napja volt, hogy kipihenje a németországi EB fáradalmait, motorját pedig felkészítse a következő megmérettetéshez. A kánikulai meleg ellenére szép számban neveztek versenyzők, és a nézők sem maradtak otthon. Talán segített ebben a verseny helyszínválasztása is, mivel a pályát egy közforgalmú úttestből zárták le, amit nagy lombú fák öveztek, lombjaik az úttest felett összeérve viszonylag elviselhetővé tették a kánikulát.

A verseny szokásos kvalifikációval indult, amin Milán harmadiként zárt. Ezt követte a minden versenyzőnek egyénileg leglátványosabb, legnehezebb gyakorlata. Ebben Milán a legtöbb pontot szerezte, így már a második helyről indult a szabadon választott 2×4 perces versenyprogramjához. Néhány pont különbséggel a kétszer négy percet hasonlóan teljesítette, tartalmában jó gyakorlatokat választott, kivitelezésében már csak tíz százalékon belüli pontkülönbséggel maradt le mentorától, Herczeg Balázstól. Ez a második helyezés mindenképpen elismerő a DIVIZIÓ-1 legfiatalabb versenyzőjétől.

Az idén még két magyar bajnoki fordulóban indul, amiben a nagy kérdés, hogy ebben az idényben már megtudja előzni mentorát.

–manager–

Kiemelt

Molnár József polgármester leteszi esküjét (Fotó: Hegedűs Éva) Molnár József polgármester leteszi esküjét (Fotó: Hegedűs Éva)

Ünnepélyes esküt tettek a csabacsűdi önkormányzat tagjai

Szarvas

Fotó:Zentai Péter Fotó:Zentai Péter

Ismét Zalai Mihály lett a megyei közgyűlés elnöke

Békés megye

A kardoskúti Fehér-tónál A kardoskúti Fehér-tónál

Országaik vízgazdálkodását mutatták be a Tessedik Campus külföldi diákjai

Oktatás

Horváthné dr. Kepenyes Edit és dr. Melis János (Fotó: Hegedűs Éva) Horváthné dr. Kepenyes Edit és dr. Melis János (Fotó: Hegedűs Éva)

Választási kifogás miatt egyelőre nem alakulhat meg az önkormányzat Szarvason

Szarvas

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect