Connect with us

Szarvas

Polgármesteri felhívás szarvasi vállalkozások és magánszemélyek felé

Lengyel-palota
Lengyel-palota

Tisztelt Szarvasiak!

Szarvas Város Önkormányzata elősegíteni kívánja a tehetséges, értékes, nemzetközi piacokon is értékesíthető ötletekkel bíró szarvasi vállalkozások, magánszemélyek üzleti tevékenységének indulását, fejlődését. A segítség formája elsősorban megfelelő helyiség (iroda vagy üzlethelyiség) és az ahhoz tartozó infrastruktúra biztosítása a leendő „szellemi inkubátorházban”, amit az önkormányzat Kossuth utcai ingatlanában tervezünk létrehozni.

„A startup (a magyar jogszabályok szóhasználatában korai fázisú vállalkozás) általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti, amelyek többsége termék- vagy üzleti modell innovációjával foglalkozik. jellemez. Ezek a cégek a nemzetközi piacokon való jelenlétet tűzték ki célul, tehát nem kizárólag a helyi piacra koncentrálnak.” (fogalom meghatározás: Wikipédia)

A tervezéshez azonban ismernünk kell a jelentkező igények nagyságrendjét, az előzetes helyigényt és a szükséges infrastrukturális igényt.

Kérjük, hogy amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség, úgy az elképzelése rövid bemutatását tartalmazó jelentkezését 2019. július 31-ig írásban juttassa el a Polgármesteri Hivatal Titkárságára (Szarvas, Szabadság u. 36. vagy hivatal@szarvas.eu e-mail címre). A jelentkezés benyújtása előzetes kötelezettséget nem keletkeztet és az ott folytatni kívánt tevékenység részletes bemutatása sem kötelező.

Szarvas, 2019. július 15.

Babák Mihály polgármester

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect