Connect with us

Sport

A Deer Wood-osok nyerték az ünnepi strandröplabda vándorkupát

A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)
A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

Rekkenő hőségben 6 csapat csatáját hozta Szarvason az idei Augusztus 20. Strandröplabda Vándor Kupa, amely mintegy felvezetésül szolgált a hétvégi Dél-alföldi strandröplabda-bajnoksághoz a Kacsa-tó melletti pályákon.

A Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület hagyományos ünnepi rendezvénye háromtagú, vegyes csapatok számára íródott bő három évtizede, és a trend azóta is ez. Mint arról Zsapka János elnök beszámolt, ebben az évben a fiatalok más irányú elfoglaltságai miatt nehezebben ment a mozgósítás, így mindössze négy helyi együttes állt össze és két fővárosi alkalmi trió is nevezett.

A 21 pont megszerzéséig tartó egyszettes mérkőzések két csoportban zajlottak. A csaták szorosságát jelzi, hogy mindkét szekcióban körbeverés után alakult ki a végső sorrend. Az elsők kiemeltként, a második-harmadik helyezettek pedig keresztjátékkal jutottak az elődöntőbe. A legjobbnak végül a Mári Petra, Kiri Bence, Demcsák Balázs alkotta helyi Deer Wood trió bizonyult, amely a fővárosi szerveződésű Ászokat verte nagy csatában.

Végeredmény: 1. Deer Wood (Mári Petra, Kiri Bence, Demcsák Balázs), 2. Ászok (Víg Dia, Kovács Gábor, Zahorecz Bence), 3. KTM (Bazsó Kitti, Szerb Milán, Volford Tamás), 4. Pegeri, 5. Sütőtök, 6. Kuty.

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Utolsó percben szépített Endrefalvi

Csabacsűd

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Hirdetés

Archívum

2019. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect