Connect with us

Békésszentandrás

Nem kezdett jól a Hunyadi

Dernovics Tamás ezen helyzetéből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)
Dernovics Tamás ezen helyzetéből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)

A hétvégén elkezdődtek a megyei bajnokságok. A megye II/A. osztályának 1. fordulónapján A Hunyadi a Mezőberényi LE-t fogadta otthonában.

A szokásos szezoneleji formát mutatta mindkét csapat játéka, de talán a hunyadis fiatalok akarása miatt úgy nézett ki, hogy inkább a hazaiaknak áll a zászló.

A 20. percben Lós István szabadrúgása után Tasi Kristóf kapott egy labdát a kapu előtti bolyban, és a lábak között a jobb alsóba a keresztbe lőtt (1-0).

Két percre rá ismét Kristófé volt a főszerep. A saját térfeléről indult meg a labdával. A berényi védők nagyon vigyáztak rá, hagyták, nem bántották. A szentandrási csatár a kapujából kijövő Juhász István felett keresztbe emelte az érkező Bíró Dávid elé a labdát, hosszú lett.

Alig két perc telet el, Tasi Norbert az alapvonalig vitte, és visszatette Bírónak, de nem lett belőle pont.

A 32. percben egy félpálya környéki berényi szabadrúgásból indított akcióból Olej Tamás talált Szabó Zoltán kapujába (1-1). Ettől feltámadt a Berény, kétszer is a kapusunknak kellett vetődve védenie.

A félidő végén megsérült Olasz István, aki helyett Kiss László érkezett.

A második félidőben a vendégek Buczkó Balázs (62′) és Durkó László (76′) szerzett találatával beállították az1-3-as végeredményt.

Békésszentandrási HMSE – Mezőberényi LE 1–3 (1–1)

Hunyadi: Szabó Zoltán – Kozák Balázs ,Kis Mátyás, Olasz István (44′ Kiss László), Dernovics Tamás – Tasi Norbert (84′ Buzás Bálint), Virág Imre – Nyemcsok Mihály, Lós István, Tasi Kristóf (58′ Boros Szabolcs) – Bíró Dávid, Csere: Kis Péter János
Jók: senki

Virág Imre csk.: Az első félidőben még tartottuk magunkat, a másodikban viszont elfáradtunk és a támadások, befejezések nem sikerültek, így vereség lett a vége.

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Sport

Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter) Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter)

A Tessedik Campus is szóba került a kihelyezett megyegyűlésen

Békés megye

Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió

Newjság vs. Szarvas Város Önkormányzata: 0–1

Szarvas

Befejezte az Orosházi Kórház ellenőrzését az Állami Számvevőszék

Békés megye

Hirdetés

Archívum

2019. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect