Connect with us

Oktatás

Tanévnyitó és pályaavató a Székelyben

2019. szeptember 2-án, szép napsütéses időben 23 osztály sorakozott fel osztályfőnökeik vezetésével a Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma tanévnyitó ünnepségén a felújított sportudvaron, és figyelte az új tanévet megnyitó ünnepi műsort. Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével Babák Mihály, Szarvas város polgármestere, Kovács Zsuzsanna főigazgató asszony, Simon István kancellár úr, Jancsurák József főigazgató-helyettes úr, a Székely Mihály Szakképzésért Alapítványt képviselő Sonkolyné Szekerczés Margit.

A nyarat idéző vidám dal után Varga Angéla 12. D osztályos tanuló kérte fel Ozsváth Zsuzsanna igazgató asszonyt, hogy köszöntse a megjelenteket.

„Süt a nap az igaz, de ez nem ugyanaz,

mint ‘mikor előttünk állt a forró nyár.”

Babák Mihály polgármester úr ünnepi gondolatai után a diákok műsora következett. Moretti Gemma: Elköszön a nyár című versét Mohácsi Réka 10. évfolyamos diák mondta el, majd Ruzsa Magdi dalát Légrádi Blanka12. évfolyamos tanuló előadásában hallhatták a megjelentek.

Igazgató asszony tanévnyitó gondolatai után Kovács Zsuzsanna, a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgató asszonya is köszöntötte a diákokat, tanárokat, az iskola dolgozóit, majd ezután a felújított sportpálya ünnepélyes átadása következett.

Folytatva a több éves hagyományt, a 9. évfolyamos osztályok képviselői és osztályfőnökei egy köszöntő oklevelet vehettek át – kihasználva a lehetőségeket – a görkorcsolyával közlekedő felsőbb éves lányoktól.

A Himnusz elhangzása után az osztályok osztályfőnökeik vezetésével a tantermeikbe vonultak, ahol az új tanévvel kapcsolatos információkhoz jutottak, átvehették tankönyveiket, és ezzel mindenki számára megkezdődött a 2019-2020-as tanév.

Rohonyné Urbancsok Zsuzsanna

Kiemelt

Na melyik a legjobb suli?

Oktatás

Szegedi megmérettetésen U10-es jégkorongozóink

Sport

Harcsa Boglárka és Boronyák Gergely (Fotó: Babák Zoltán) Harcsa Boglárka és Boronyák Gergely (Fotó: Babák Zoltán)

Napfoltok – az emberi lélek rejtelmei

Cervinus Teátrum

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Hihetetlen, de feltámadt a Hihető

Sport

Hirdetés

Archívum

2019. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect