Connect with us

Sport

Túl az első futsalmérkőzésén a Szarvasi FC 1905

Dr. Bencze Tamás és Seres Viktor (Fotó: Babák Zoltán)
Dr. Bencze Tamás és Seres Viktor (Fotó: Babák Zoltán)

A Szarvasi FC 1905 új sportműfajban méreti meg magát: tegnap este 19 órától a Regionális Futsal Bajnokság 3. fordulójában lépett először pályára, ahol az St. Mihály FC csapatát fogadta az Alkotmány utcai csarnokban.

Ez a regionális bajnokság NB II alatti kezdő szint. Az ország 8 területre lett felosztva, így a Szarvasi FC 1905 a Csongrád-Békés-Bács-Kiskun megyékből nevező csapatok közt játszik. Jelenleg 10 együttes van, egy-egy Kecskemétről és Szarvasról, a többi Szegedről és a környező településekről.

– A csapat focit szerető emberek társasága, akik keresték és a futsalban találták meg a megfelelő kihívást. Vannak akiknek van futsalos múltja. Ők voltak az ötletgazdák, a többieket megfogta a lehetőség – árulta el Seres János a csapat szervezője, motorja a mérkőzés után.

További kérdéseinkből kiderült, hogy az általa nem nevesített két ötletgazda egyike ő, maga, illetve Fekete Gábor. Ők ketten rendelkeznek már futsalos múlttal.

Arra, hogy milyen volt az első mérkőzés, Seres János elárulta: látszódott, hogy ebben a felállásban ezek a játékosok még nem játszottak együtt, de ennek ellenére tisztességesen helytálltak mind egyénileg és csapatként is.

– Mindenképp a mezőny elején szeretnénk végezni, távlati cél az NB II-be való feljutás – fogalmazott a távlati célról a csapat szóvivője.

Szarvasi FC 1905 – St. Mihály FC 1–4 (0–1)
Szarvasi FC 1905: Dr. Bencze Tamás, Truczka Tamás, Takács János, Kiri Bence, Seres Viktor, Fekete Gábor, Szelindi Ádám, Rohony Márk, Béni Csaba, Tóth Tamás, Besenczy Máté, Pecznik Péter

Gólok: Az első és egyetlen gólt dr. Bencze Tamás rúgta

Jók: dr. Bencze Tamás, Fekete Gábor, Rohony Márk

Kiemelt

Őszi első a HC Szarvas

Sport

Történelmi birkózó bajnoki cím

Sport

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Hass, alkoss, gyarapíts

Szarvas

Márton lámpásai – beiskolázási játszóház a Gyakorlóban

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2019. november
h k s c p s v
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect