Connect with us

Csabacsűd

Meggyújtották a második gyertyát is Csabacsűdön

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

“A tél még csak próbálgatja erejét”, állapította meg délután Kórógyi Angyalka a csabacsűdiek soros második adventi összejövetelén. Ezúttal is az evangélikus templom adott oltalmat a ködös, kabát alá hatoló hideg elöl, ahol a falu ovisai mutatták be karácsonyváró műsorukat.

– Az ünnep a családé, örüljünk együtt az adventnek, tegyük közös sétákat, látogassuk meg a rokonokat, akikről talán már elfeledkeztünk. Sokan elutaznak ilyenkor, hogy ne legyen megterhelő a készülődés, de bárhol is legyünk, a legfontosabb, hogy együtt legyünk – fogalmazott a Hársliget Óvoda vezetője.

Az ovisok énekes előadása után az óvoda pedagógusai a szülőkkel közös énekkel járultak a délután karácsonyi hangulatához.

A templomból a csabacsűdiek a községháza elé vonultak, ahol Angyalkának Czesznak János segített a második gyertya meggyújtásában

Kiemelt

Fotó: Zentai Péter Fotó: Zentai Péter

Évindító fórumot szerveztek az önkormányzatoknak

Békésszentandrás

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Zalai Mihály Zalai Mihály

Békés megye is képviseltette magát Háromszéken

Békés megye

Hirdetés

Archívum

2019. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect