Connect with us

Békésszentandrás

Valami karácsony

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

A békésszentandrási önkormányzat gesztenyével, forralt borral és teával járult hozzá ahhoz a karácsonyi vásárhoz, amit a Valami tagjai rendeztek a Piactéren a karácsonyt megelőző vasárnap.

Az idő nem kedvezett a vásározóknak. A változó intenzitással hulló eső kérdésessé tette azt, hogy van-e értelme kipakolni. Ahol nagy a szükség, közel a segítség. Cziglédszky Marianna és valamis társai Szalai Brigittától kaptak egy hatméteres sátrat, ami nélkül nem tudták volna megrendezni a vásárt, állította az esemény szervezője.

Végül a nagy sátor mellett még két kisebb került felállításra, és még így is kicsi lett a hely. Alattuk textil, ékszer és horgolt dolgokat lehetett kapni: Horváth–Papp Zsuzsanna képeit, Sinka Dóra meggymagpárnáit, kozmetikai korongjait, Bődi Eti ékszereit, Vetési Ildikó textilkopogtatóit, Horváth Mariann és Lázár Mihály karácsonyi dekorációit, Gazsó Mária gyöngyékszereit.

Az eső ellenére az ifjabbak is kivitték kézműves termékeiket: Major Zsófi karkötőkkel, Nagy Ági két kislánya üdvözlőkártyákkal és szerencsefákkal települt ki.

Kapcsolódva a vásárhoz a szemközti kastélyban gyertyafényes kastélytúra zajlott.

Kiemelt

Fotó: Zentai Péter Fotó: Zentai Péter

Évindító fórumot szerveztek az önkormányzatoknak

Békésszentandrás

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Zalai Mihály Zalai Mihály

Békés megye is képviseltette magát Háromszéken

Békés megye

Hirdetés

Archívum

2019. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect