in

Szép sikerek a szarvasi Aerobic Diákolimpián


Fiú egyéniben FABÓ MÁRKÓ aranyérmes lett, így ő is a TERÜLETI DIÁKOLIMPIA BAJNOKA.

A leány egyéni számban a RITMUS SPORTAEROBIC CLUB versenyzői közül GYEKICZKI ADÉL 8. helyezett (15,0 pont) lett, míg a többiek sorban követték őt:
9. KULASÁK GRÉTA 14.95 pont, 10. BÚZÁS CSILLA 14.20 pont, 11. HRUSKA TEKLA 13.65 pont, DEMETER VIKTÓRIA 13.10 pont, 13. HOMONNAI VIKTÓRIA 12.3 pont.
A párosok versenyében DEMETER VIKTÓRIA és GYEKICZKI ADÉL az 5. helyen végzett.


A versenyaerobic után következtek a „B” kategória versenyszámai, a step, a challange (kötelező gyakorlat) és a basicaerobic gyakorlatai.

UP3-as korosztályban (9-11 évesek), Springelné Zita által felkészített step csapat, a TSF PFK Gyakorló Általános Iskolát képviselte ezen a versenyen. Gyakorlatukkal a 4. helyen végeztek, 13.65 ponttal.

Challange kategóriában, a legfiatalabb korosztály versenyében, a dobogó második fokára állhattak fel a Gyakorlósok, 15.00 ponttal. A TSF PFK versenyzői név szerint: Ancsin Dóra, Bencsik Rebeka, Emődi Dorina, Kugyela Flóra, Mester Zsófia, Szikora Dóra, Uhljar Janka

Az UP 1-es korosztályban (15-17 évesek) SZARVAS VÁROS KÖZOKT. INT. Székely Mihály Szakképző Iskolájának tanulói a 8. helyen végeztek a step versenyen. Edzőjük: Somogyi Zsuzsa. A csapat tagjai: APA ANNA, APA ERZSÉBET, CZESZNAK JÚLIA, HUSZÁRIK SZABINA, KLIMAJ KRISZTINA és MACZIK NIKOLETT.

Vélemény, hozzászólás?

Badár és Litkai humorestje…

Sikeres taekwon-do övvizsga