in

A klánok támadása

A Pannon Clan motoros banda szervezett szezonnyitó találkozót az Erzsébet ligetben, az Ifjúsági Táborban. Két helybéli zenekart is hallhattunk; meglepően jó Doors tribute koncertet adott Lovász Geri és Mag Bogdán együttese Door of Perception címmel, majd este Gazemberék léptek fel. Ezek mellet egy rakat, a motoros találkozókra jellemző programot láthattak még, akik vették a fáradtságot és kimentek a táborba.

A veterán motorok mellet trike-ok és egyéb motorcsodák gondolkodtatták el a bringához szokott  látogatót. Volt olyan, ami LEGO Bionicle-re hasonlított, volt ami ócskavasra, de ez utóbbi nagyon funkcionális volt, beépített sörösdoboz-tartóval, kézi botváltóval. A sör egyébként is központi szerepet játszhat a motoros életben, hiszen a versenyszámok között volt sörösdoboz lapító verseny, ill. sörpörgő verseny is, ráadásul mindkét kiállított trike-nak szabvány söröshordó méretű és alakú, kényelmi okokból és a kiszáradást megelőzendően valószínűleg cserélhető csomagtartója volt. A kompatibilitás fontos dolog!

Hosszú, tömött sorokban megérkeztek a keresztapák, a Ghost’s motoros banda tagjai is. Itt volt az is, akitől Schwarzenegger kölcsönvette a motorját a Terminátorban, de kiheverte a sokkot. Igaz, ő busszal jött, mert még kicsi hiányzik az új Harley-éhez.

Vélemény, hozzászólás?

Vajdás ballagás

Újra áll a Ruzicskay-ház kapuja