in

Jobbik tömeggyűlés

hegeduslorantid

hegeduslorantidA Jobbik támogatottsága jelentősen nőtt, már elfogadható az a kijelentés is, hogy a harmadik politikai erő Magyarországon. Ezt valószínűsíti Szarvason, a Club 44-ben tartott politikai fórumuk is, ami már túllépett az eddig megszokott családias hangulatú és létszámú, szimpla kis gyűléseknél. Azt az udvariatlanságot, hogy szombat este fél 7-re tűznek ki egy ilyen összejövetelt, már csak azzal lehet tetézni, hogy az előadók késnek. Lehet, hogy a Jobbik helyi vezetői tesztnek szánták, de mindkettőt elkövették. Az eredeti időpontra összegyűlt 70 ember (megszámoltam) meg sem rezdült arra a bejelentésre, hogy csúszik a fórum.

A vendégek érkeztéig Tóth Zoltán, a Magyar Gárda kapitánya számolt be eddigi sikereikről és kudarcaikról. Elmondása szerint közérzet javító kis esti sétáik nem érték el azt a sikert, amire számítottak, a lakosság részéről mindössze négyen jelentkeztek a járőrözésre. A csicskatartással kapcsolatban puhult eddigi markánsan elutasító álláspontjuk. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy nekik csak azokkal van gondjuk, akik embertelen körülmények között tartják embereiket. Munkájából adódóan találkozik ellenpéldákkal is.

Az időt kitöltendő, Gajdos Attila, a szarvasi Jobbik alelnöke szólt néhány szót a türelmesen várakozó, és egyre szaporodó szimpatizánsokhoz. Szerencséjére hamarosan megérkeztek a vendégek, Dr. Hegedűs Lóránt, református püspök, Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke, a Magyar Gárda Egyesület alapítója és Samu Tamás Gergő, a Jobbik megyei elnöke. Mint elmondták, Békésen tartottak fórumot, ahonnan alig akarták őket elengedni.

Dr. Hegedűs Lóránt felháborodva szólt a „világ-öngyilkossági folyamatról”, aminek következtében élhetetlenné tesszük bolygónkat, majd a magyar viszonyokra szűkítette a szót. Beszélt a cigánybűnözésről, amit ma már majd minden országos média nevén mer nevezni, illetve az igényről, a felszámolását illetően. Összefogásra szólított fel a külvilág által kívánatosnak tartott, a magyarság 5-6 milliós létszámúra olvasztása ellen, amire magát hozta fel követendő példának 4 gyerekkel és eddig 12 unokával, akiknek a száma tovább fog gyarapodni.  Minden gondolatmenetébe beleszőtt egy-egy verset, pl. Vörösmarty Mihály „A vény cigány” címűt versét is, ahol nem próbálta meg a cigány szót a ma használatos és EU-konform romára cserélni.

Szegedi Csanád a közelgő Európa Parlamenti választásokon induló jelöltjük támogatására kérte a hallgatókat. Pártját nem szélsőségesnek, hanem nemzeti radikálisnak, valamint egyedüli igazi jobboldali pártként aposztrofálta.

 

Örök igazság, hogy válság idején nő a fogadókészség mind a bal, mind a jobb oldal szélén helyetfoglaló eszmék iránt. Így lesz ez most is, de szükségünk is lenne már egy alapos takarításra.

 

Vélemény, hozzászólás?

aerobicspringel

Bearanyozódva

taekwondo090223

Sikeres taekwon-do övvizsga!