in

Sikeres taekwon-do övvizsga!

taekwondo090223

taekwondo090223Hódmezővásárhelyen, a hazai ITF taekwon-do fellegvárában Harmat László 7.danos nemzetközi nagymester, a szövetség magyarországi alapítója és Máté Zoltán 5. danos nemzetközi mester, a szövetség alelnöke előtt tett négy szarvasi fiatal sikeres övvizsgát. Az övvizsgát megelőzte egy külön erre irányuló két hónapos edzésmunka, melyen a tanítványok maradéktalanul helyt álltak. A vizsga napján a kötelező bázistechnikák után páros önvédelmi gyakorlatok, küzdelmek, töréstechnika és erőnléti gyakorlatok következtek. A rendkívül kemény vizsga az eredményhirdetéssel zárult: Borgulya György 1.gup; Darida Tamás 3.gup; Mácsár Dorina 8.gup; és Ganyecz Zalán 10.gup övfokozatot kaptak teljesítményükért.

Február 28-án Battonyán „A” kategóriás nyílt taekwon-do bajnokság kerül megrendezésre, melyen a szarvasi klub tanítványai is részt vesznek és reményeink szerint az előző évekhez hasonlóan most is mindegyiküket dobogóra várjuk.

 

Érdekesség:
A taekwon-do mellett Mácsár Dorina kick-boxban is jeleskedik: januárban 6.kyu-ra sikeresen vizsgázott és eredményei alapján beválogatták a 8-9 éves korosztályban az októberben megrendezésre kerülő olaszországi kick-box EB-re induló válogatottba. Tehát Dorina nemcsak Szarvast, hanem hazánkat is kéviseli!  Támogatók jelentkezését várjuk!
A Taekwon-do Szakosztály továbbá köszöni Szarvas Város Önkormányzata  segítségét és itt hívja fel a figyelmet edzéseire, amelyek minden hétfőn és csütörtökön 17.30-kor a Petőfi utcai sportcsarnokban kerülnek megrendezésre, melyekre minden érdeklődőt szeretettel vár.

 

taekwondoovvizsga

Vélemény, hozzászólás?

hegeduslorantid

Jobbik tömeggyűlés

betta1

Interjú Lipcsei Betta topmodellel