in

Aerobicos Magyar Kupa III. forduló Makón

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a MAESZ a MAGYAR KUPA III. FORDULÓJÁT MAKÓN. Az impozáns sportcsarnok immár 5. alkalommal ad helyszínt országos aerobik versenynek. Az első napon a sportaerobikosok versenyére került sor. A Ritmus Sportaerobic Club versenyzőinek két érmet sikerült szereznie ezen a versenyen. Gyekiczki Gyöngyi a debreceni és a szarvasi közös csoportban aranyéres lett, Fabó Márkó pedig a dobogó harmadik fokára léphetett.

A Magyar Kupa három fordulós verseny, melyeknek eredményei alapján kerülnk be a versenyzők az októberi döntőbe. Minden kategóriában az első 6 legeredményesebb egyesület egysége juthat be a döntőbe.
Az előzetes pontszámítások alapján a Ritmus Sportaerobic Clubból, Somogyi Zsuzsa edző tanítványai közül ez Gyekiczki Gyöngyinek egyéniben és csoportban, Gyekiczki Adélnak egyéniben,  Fabó Márkónak egyéniben és a Búzás Csilla-Bencsik Miksa párosban biztosan sikerül. A hivatalos eredményt a MAESZ a jövő héten küldi ki az egyesületek számára, melyből pontosítható, hogy a 3 fordulóból mely egységek jutottak be a MK döntőjébe.
Addig is Gyekiczki Gyöngyi szorgalmasan készül az október elejei Román Nemzetközi Versenyre, és a novemberi Európabajnokságra.

Részletes eredmények:
UP 1 egyéni: Gyekiczki Gyöngyi 6. hely
UP 1 csoport: Gyekiczki Gyöngyi 1. hely
UP 2 leány egyéni: Búzás Csilla 11.hely, Gyekiczki Adél 12.hely, Hruska Tekla 15.hely, Homonnai Viktória 20. hely
UP 2 fiú egyéni: Fabó Márkó III. hely
UP 2 páros: Bencsik-Búzás 4. hely
UP 2 trió: Gyekiczki-Kereszturszky-Melis 9. hely

Vélemény, hozzászólás?

Falusi turizmus szakmai fórum Szarvason

Csicskaturizmus