in

A H1N1 nem tréfa, de csináljunk azt belőle!

Így látjuk mi a H1N1 mizériát, olyan newjságosan. Nem ennek indult, de ez lett belőle. Eredetileg hasznos dolgokat szerettünk volna keresni, de rájöttünk, hogy ez folyik a csapból is, ráadásul nem is értünk hozzá, ezért Szarvasra koncentráltunk.

– fölöslegesen ne menjen nagyobb közösségbe, buliba. Operettestre mehet, mert ott nem az influenza célközönsége gyűlik össze. Belegondolva, a II. világháborús veterántalákozók után talán ez a második legbiztonságosabb tömegrendezvény, ahol valószínűleg nem fogja direkt módon elkapni a vírust. Ettől függetlenül a bőrén, ruháján még hazaviheti a gyerekeknek, unokáknak. Az udvaron égesse el őket! Mármint a ruhákat.
– rendszeresen mosson kezet! Főleg termékbemutatók után.
– Hagyjon fel azzal a magyar szokással, hogy mindenki mindenkivel kezet fog, mert ez egy 20 fős társaságban (20×19)/2 kézfogást jelent! Hagyatkozzon az etikett szabályaira, miszerint az idősebb nyújthat kezet a fiatalnak, hagy döntse el ő, hogy tovább akarja-e adni vagy át akarja venni a fertőzést, vagy sem!
– ne menjen olyan helyre, ahol tömegesen vannak oroszok! Három puszi = nagy kockázat.
– halassza el a Gárdába való belépési tervét, vagy tegye azt az interneten! Másik nagy előnye, hogy nem is csukják le. Egyelőre.
– MSZP-s összejövetelre mehet, jelenlegi tömegbázisuk kívül esik a rizikós korosztályokon, ráadásul nagy oltási hajlandóságot mutattak.
– FIDESZ-esre a világért be ne tegye a lábát! Időzített bomba egy csomó oltatlan emberrel órákat parolázni.

Ha van ötlete, tegye meg hozzászólásban!

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Hazai kézilabdasiker

Elitművészet a foltozás