in

Mácsár Dorina taekwon-do diákolimpikon!

November 21-én szombaton Hódmezővásárhelyen rendezték meg az ITF Taekwon-do Diákolimpiát, melyre eddigi eredményei alapján Szarvasról Mácsár Dorinát nevezte be a vezetőség. A verseny nagyságáról tudni kell, hogy 210 induló állt a pástra, hogy megmérettesse magát. Két versenyszámban lehetett nevezni: formagyakorlat és küzdelem; Dorina mindkettőben indult, bár az edző kifejezetten a küzdelemre készítette fel, a verseny reggelén „megtréfálta” azzal, hogy tudta nélkül benevezte a formagyakorlat versenyszámba is  – gondolván: sose lehet tudni…

Dorina tizenkettedik versenyén két győztes és egy elveszített formagyakorlat párharc után a harmadik helyért küzdhetett, amit sikerült is begyűjtenie. Az edzéseken való aktív munkájának köszönhetően elmondható, hogy forma-, és bázisgyakorlatok terén is megállja a helyét.

A küzdelem kategória döntőjében ismét egy magasabb, nyurgább ellenfelet fogott ki, azonban rendkívül magabiztosan mozogva, kontrákra és gyors visszatámadásokra építve simán győzött. Ezzel egy bronz-, és egy aranyéremmel gazdagodott gyűjteménye.

Aki kedvet érez, hogy megismerkedjen ezzel a koreai küzdősporttal, bátran jelentkezzen edzéseinken, melyek minden hétfőn és szerdán kerülnek megrendezésre a Petőfi utcai sportcsarnokban.

Vélemény, hozzászólás?

A H1N1 és egy aggódó anyuka

M44 – leszavazva