in

Indul a II. Szarvasi Fogyókúra verseny

A verseny hivatalosan 2010. február 5-én indul és 2010. május 28-ig  tart.

Bemérések: 2010. január 15 – február 4. között

A program orvos felügyeletét dr. Deák Edit látja el

Ha 2009-ben nem kezdted el, de szeretted volna, vagy a tavalyi fogyás után ismét szeretnél jó formába kerülni, akkor jelentkezz!

A nevezési díj visszatérő versenyzőknek 1000 ft, az újaknak 2000 Ft, ami tartalmazza a vércsoportod szerinti étrendet, folyamatos visszamérést, az 1. alkalmat, amikor kipróbálod a mozgásos óráinkat, és természetesen folyamatosan a rendelkezésedre állunk, bármi kérdésed van!

És miben lesz a verseny más mint tavaly ?

A jelentkezési határidőt meghosszabbítjuk, mert így talán sokkal több emberhez jut majd el felhívásunk.

Pontosan megmondjuk, hogy mikor érdemes a kúra előtti léböjtöt elkezdeni. Megkönnyítjük ezeket a nehéznek hitt napokat, ha figyelembe vesszük a hold állását.

Minden fogyiversenyzőnek személyre szabott tornát javaslunk és személyre szabott edzéstervet adunk a kezébe. Nem bízzuk a véletlenre, nem engedjük el senki kezét !

Szóval ezzel nem veszíthetsz semmit,(csak a súlyodból), és nyerhetsz egy egészségesebb életet!

Ez több, mint egy verseny. Ha már régen szerettél volna változtatni az életmódodon, hetente egy-két alkalommal együtt mozogni egy jó hangulatú társaságban, akkor ez a verseny most egy jó alkalom arra, hogy mindezt elkezd !

Amivel ösztönözni szeretnénk:

A verseny végén az első helyezettnek egy két éjszakás hétvégét sorsolunk ki 2 fő részére a Inárcsi Bodrogi Kúriában, de a többi résztvevő is értékes és hasznos ajándékokban részesül majd (plastofit bérlet, szépségkezelések, ajándék masszázs, filmkidolgozás)

Ne várj tovább, ne keress kifogásokat ! Ha kedvet kaptál és komolyan szeretnél változtatni, mi nagy szeretettel várunk !

… Együtt könnyebb ! …

Érdeklődhetsz edzőinknél személyesen (Kossuth u. 68-74. Plastolus udvarban), vagy az alábbi telefonszámon: 70/281-8185

Vélemény, hozzászólás?

Jégen tartózkodás szabályai

Ez nem hagyja hidegen a szarvasiakat!