in

Egy gól, és más semmi

Huszonegyedik fordulójához érkezett a megyei labdarúgó bajnokság. A harmadik helyen álló Szarvasi FC a sereghajtó Békési FC-t fogadta. Fix egyes, mondhatnánk, de a mérkőzés bebizonyította, hogy ez nem mindig van így. A hazaiak egy békéscsabai győzelemmel a tarsolyukban az alábbi összeállításban léptek pályára: Kiri-Kugyela, Pákozdi, Petykó, Csellár- Kiszel, Fekécs, Závoda, Klimaj- Ifj.Somogyi, Czigléczki. A vendégek- hiába utolsók- a télen alaposan megerősödtek ennek eredményeként tavaszi két mérkőzésüket megnyerték, így izgalmas meccsre volt kilátás.

Hazai rohamokkal kezdődött a mérkőzés. Nagy iramot diktált a Szarvas, sokszor csak a szerencse mentette meg a góltól a vendégeket. Aztán alábbhagyott az iram és a játék színvonala.

Gól nélkül zárult az első szakasz, de a szépszámú hazai tábor bizakodott, hogy előbb utóbb csak betalálnak a fiúk.

A második félidőre mintha kicserélték volna a srácokat, sajnos. Pontatlan passzok, kevés futás, reklamálások.

A Csongrád megyéből érkezett bíró eldöntötte a mai napon nem ad senkinek sárga lapot. Pedig még a hazai szurkolók is felszisszentek Kugyela belépőjénél, de elmaradt a színes kártya.

Két játékos összefejelt a békési tizenhatoson belül, majd mindenki meglepetésére a játékvezető büntetőt ítélt. Ám partjelzője hevesen lengetett, és Bartucz spori visszavonta ítéletét! Hát nem ez volt élete meccse a sporttársnak, de a Szarvasnak sem.

Alig negyed órával a vége előtt Soma kapott egy labdát a baloldalon, éles szögből lőtt a kapusról kipattanó labdát pedig Klimaj Zoli látványos mozdulattal vágta a léc alá. Mintha bajnokságot nyertek volna a fiúk úgy örültek a gólnak. A hátralévő időben a hazaiak őrizték az előnyüket, és meglett a győzelem a jó erőkből álló Békés ellen. Így a Szarvasi FC továbbra is dobogón áll, tavasszal kapott gól nélkül. Dicséret illeti a hazaiak részéről Kiri kapust, Závodát, Fekécset és Kugyelát jó játékukért. A jövő héten a szomszédvárban Gyomaendrődön ennél több kell, találkozunk ott is, mert mi mindenhol ott vagyunk, a Szarvasnak szurkolunk!

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Egészségnap a Benkában

Nem lesz bácsibűnözés