in

Tavaszi hadjárat

A Szarvasi Fc negyedik csatájához érkezett a megyei labdarúgó bajnokságban Az ellenfél ezúttal a szomszédvár Gyomaendrődi FC volt. Az endrődi arénába sok szarvasi szurkoló ellátogatott, így a vendégek hazai pályán érezhették magukat amint kivonultak a Kiri-Kugyela, Pákozdi, Petykó, Csipai-Kiszel, Klimaj, Závoda, Fekécs-Czigléczki, Somogyi összeállításban. Még fel sem ocsúdtak a hazai fanatikusok a Szarvas Csipai és Czigléczki révén hamar kétgólos előnyre tett szert. Ezután meddő játék folyt a pályán, a nézők főként a szikrázó napsütésnek örültek.

Szünet után a hazaiak Toldi és Karászi vezérletével támadtak, de Kiri kapus mindig a helyén volt. Aztán olyan dolog történt, amire jó négy hónapja nem volt példa, gólt kapott a Szarvas. Mielőtt túlságosan belelkesültek volna az endrődi hívek a csereként beállt 18 éves Demcsák Dániel egy szöglet utáni akcióból a léc alá lőtt, minden lényeges kérdést eldöntve.

A Szarvasi FC simán hozta a papírformát 3-1 es győzelmével, amihez aktívan hozzájárult jó játékával Kiri, Kugyela, Petykó, Fekécs és Kiszel. De nincs megállás jövő héten a Méhkerék szerepel a szarvasi katlanban és ott sem lehet más cél csak a győzelem.

Gyomaendrődről tudósított Gunda Atilla

(A kép a múlt hétvégi hazai meccsen készült.)

Vélemény, hozzászólás?

A forduló gólja 3 pontot hozott

Nagycsaládosok húsvétja